Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2 (videos)

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa del Rey, καθώς νίκησε με 2-1 την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη.

Εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με ανατροπή μέσα “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για δεύτερη φορά στην φετινή περίοδο, ενώ στα τελευταία 7 ματς σε αυτό το γήπεδο είναι αήττητη!

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnsxxv_real-madrid-vs-fc-barcelone-les-buts_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’real madrid barcelona’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Η “βασίλισσα” προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 11′, αλλά… ως εκεί, καθώς η Μπαρτσελόνα πήρε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε δύο γκολ με τους Πουγιόλ και Αμπιντάλ στο 2ο ημίχρονο.

Η ρεβάνς στο “Καμπ Νόου” διεξάγεται ακριβώς σε μία εβδομάδα και η Ρεάλ αναζητά νίκη με δύο γκολ ή με ένα σε σκορ 2-3 και πάνω…[http://www.sport24.gr/]

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey πήρε η Μπαρτσελόνα, μετά την νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της προημιτελικής φάσης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αν και βρέθηκε να χάνει από το 11′, ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες (2 δοκάρια), ωστόσο πέτυχε την ανατροπή και έφυγε από την Μαδρίτη με το διπλό, για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο, παρά το γρήγορο προβάδισμα, αναλώθηκε σε αμυντικό παιχνίδι, δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και το μόνο που έχει να θυμάται, πέρα από το γκολ του Ρονάλντο, είναι το δοκάρι του Μπενζεμά στο 58′.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117035#ixzz1jsqDlY6l

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *