Αθλητικά

Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή

Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο “Καυτατζόγλειο” καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Βιτόλο με 2η κίτρινη κάρτα στο 45.

Το γκολ των γηπεδούχων που εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσε ο Γιάντσης στο 55′, ενώ για τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Μουσλίμοβιτς στο 37′. Στο 38′ και από την κάθετη μπαλιά του Ίβιτς, ο Μουσλίμοβιτς με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Φερνάντες δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Σάντος 0-1, η οποία στο 45ο λεπτό απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Βιτόλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο “γηραιός” στο βαρύ από τη βροχή γήπεδο, έφτασε στην ισοφάριση μόλις στο 55ο λεπτό όταν από τη σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Γιάντσης από κοντά παραβίασε την εστία του Χαλκιά 1-1, για πρώτη φορά μετά από… 817 λεπτά (στη Σούπερ Λίγκα η εστία του ΠΑΟΚ είχε να δεχθεί γκολ από τις 28 Νοεμβρίου 2009).
Οι φιλοξενούμενοι 20 λεπτά αργότερα “άγγιξαν” το δεύτερο γκολ, όμως από το δυνατό σουτ του Αραμπατζή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες για να έρθει η… ισοφάριση από πλευράς δοκαριών, στο 86′. Ο Αραμπατζής στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε πάνω στον Επστάιν, όμως εκείνος με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Στο 88′, ο “γηραιός” έχασε μοναδική ευκαιρία για να κλέψει τη νίκη όμως ο Μαλεζάς έδιωξε με τον ώμο πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπαζαχαρία.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8CXytkm7n2w[/youtube]

Περισσότερα βίντεο εδώ
Κίτρινες: Αραμπατζής, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Μάρτος, Μάρα, Ριμόλντι.
Κόκκινες: 45′ Βίτολο (δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιώς)
Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μαρτός, Μάρκες (37′ Γιαννούλης), Παπαστεριανός, Ριμόλντι (48′ Γιάντσης), Μάρα (87′ Βέλλιος), Επστάιν, Πίτου Γκαρσία, Ίακομπ.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο (46′ Σορλέν), Μουσλίμοβιτς (81′ Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαβίνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *