Αθλητικά

Πάλι δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τη Λάρισα

Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε ο κακός σήμερα Παναθηναϊκός στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ για την 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η Λάρισα προηγήθηκε στο σκορ στο 6′ με τον Κουζέν, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για το “τριφύλλι” πέτυχε ο Σισέ στο 22′ και με το βαθμό αυτό η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λουίς Γκαρσία, “έπιασε” στην κορυφή τον Ολυμπιακό που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γκολ από τα αποδυτήρια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε μία ανύποπτη φάση στο 6′, ο Βενετίδης έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή του Τζόρβα κι εκεί ο Κουζέν πρόλαβε τον Καντέ και με προβολή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του διεθνή γκολκίπερ (0-1) των “πρασίνων”.

Το γκολ “ξύπνησε” κάπως τους “πράσινους”, που αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ του Αμπάρη και σχετικά γρήγορα έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 22′ από σέντρα του Βύντρα η μπάλα έφτασε στον Σισέ, ο οποίος με μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Αμπάρη (1-1).

Στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου, αλλά και στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους, ο Παναθηναϊκός θύμισε τις κακές εμφανίσεις του στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει. Πέρασαν 15 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να απειλήσει ο Παναθηναϊκός, με τον Βύντρα να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Κολοβέτσιο να απομακρύνει. Στο 70′ το σουτ του Σισέ δεν βρήκε το στόχο του, ενώ στο 76′ ο Μακίνουα από το ύψος του πέναλτι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει ξανά τη Λάρισα μπροστά στο σκορ. Μεγάλη επέμβαση του Αμπάρη στο 82′ σε σουτ του Πετρόπουλου, ενώ στο 83′ ο Σισέ πέτυχε γκολ, αλλά σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο Γάλλος ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Καραγκούνης – Ρομέου, Κανόμπιο, Σίμιτς, Αμπάρης

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Γκοβού (46΄ Πετρόπουλος), Σισέ, Χριστοδουλόπουλος (74΄ Λουίς Γκαρσία), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Καραγκούνης

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Ταλ, Σίμιτς (59΄ Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο (84΄ Πούρι), Ιγκλέσιας (53΄ Γκέρεμι), Κατσιαρός

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vLoBKRHzrok[/youtube]

Μια σκέψη για το “Πάλι δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τη Λάρισα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *