Κόσμος

Η επιστροφή του Beetle (κατσαριδάκι αγάπη μου)

Πολύ συγκίνηση πέφτει στα παγκόσμια Internets με την ιστορία του Jim, ο οποίος βρήκε σε μια αγγελία του eBay το παλιό Beetle του πατέρα του και το αγόρασε. Η εταιρεία που πούλησε το αυτοκίνητο φρόντισε να προωθήσει δεόντως τη διαδικασία, εκμεταλλευόμενη την καλή κατάσταση του αυτοκίνητου, το οποίο δεν έχει αναπαλαιωθεί και φυσικά το γεγονός πως ο νέος ιδιοκτήτης είναι παράλληλα και ο πρώτος ιδιοκτήτης του.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Jim βρήκε το προς πώληση κόκκινο Beetle σε μια αγγελία στο eBay με εξωπραγματικά πολλές και λεπτομερείς φωτογραφίες. Αφού είδε την πινακίδα του αυτοκινήτου και αναγνώρισε τις υπογραφές του πατέρα του στα αυθεντικά χαρτιά του οχήματος σκίρτησε κάτι μέσα του και αποφάσισε να το αγοράσει. Έτσι πήγε στο μαγαζί έβγαλε από την τσέπη του το κλειδί που είχε κρατήσει ως αναμνηστικό, το ξεκλείδωσε και έφυγε. Ούτε για λεφτά δεν μίλησαν με τον έμπορο, όπως επισημαίνει εκείνος στην εξιστόρηση των γεγονότων για να μας συγκινήσει ακόμη περισσότερο.

Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα αλλά οι λεπτομέρειες είναι αρκετά γλυκανάλατες για να μην εμπεριέχουν το στοιχείο της υπερβολής και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι πως ο Jim θα μάθει τώρα το γιο του να οδηγεί στο αυτοκίνητο που έμαθε και εκείνος πριν από 40 χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι το Beetle επέστρεψε στην οικογένεια από την οποία είχε ξεκινήσει την πορεία του και αυτό χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Ασφαλώς δεν ξέρουμε και την τιμή πώλησης που προφανώς θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 500 δολάρια που είχε ως τιμή εκκίνησης στο eBay. Εξάλλου αυτές οι ιστορίες που συνοδεύουν τα κλασικά αυτοκίνητα συνήθως αυξάνουν και πολύ την τιμή τους.

[Highoctane.gr @ apn]

Μια σκέψη για το “Η επιστροφή του Beetle (κατσαριδάκι αγάπη μου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *