Αθλητικά

Τέλος ο Κετσπάγια από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Μπάντοβιτς

Ketspaya_Timour

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γεωργιανό προπονητή και προσωρινά προπονητής αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Ακούγονται διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως ο Αλέξης Αλεξανδρής, Τάκης Λεμονής, Νίκος Νιόπλιας, Κίκε Φλόρες, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Ζίκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης».

Τι μέλλει γενέσθαι με τον μελλοντικό προπονητή

Ρευστά είναι τα πράγματα για το όνομα που θα διαδεχθεί τον Τιμούρ Κετσπάγια, αφού ήδη έχουν διαρρεύσει πολλά ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες στην «ηλεκτρική καρέκλα» του προπονητή του Ολυμπιακού.

Από την ελληνική αγορά κυκλοφορούν τα ονόματα των Τάκη Λεμονή, Αλέξη Αλεξανδρή, Νίκου Νιόπλια, ενώ υπάρχουν φήμες και για τους βετεράνους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Από τη διεθνή αγορά «παίζουν» τα ονόματα των Κίκε Φλόρες και Λουτσιάνο Σπαλέτι κυρίως επειδή είναι χωρίς ομάδα αυτήν την περίοδο, ακόμη και του βραζιλιάνου Ζίκο.

όσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποτελεί προσωρινή λύση. Αλλωστε αυτό αναφέρει και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, επομένως η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές για να αναλάβουν άμεσα την ομάδα.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *