ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το νέο Kinect για Windows

Δια στόματος Steve Ballmer η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kinect (του περιφερειακού για XBOX 360 που άλλαξε τον όρο Gaming) αυτή τη φορά για Windows! Το νέο Kinect θα λειτουργεί πλέον και σε Near Mode (για αποστάσεις έως και 50cm.). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Microsoft ξεφεύγει πέρα απο το σαλόνι και θέλει το Kinect να είναι προσβάσιμο απο το γραφείο του υπολογιστή καλύπτοντας έτσι ένα ακόμα μεγαλύτερο φάσμα πελατών.

Το νέο Kinect αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων επιλεγμένων χωρών (ανάμεσα σε αυτές δεν υπάρχει ακόμη η Ελλάδα) σε διπλάσια τιμή απο ό,τι αυτή του Kinect for XBOX 360, δηλαδή γύρω στα $240. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την Αμερική απο το Amazon.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Kinect for Windows θα είναι διαθέσιμο για Windows 7 και Windows 8 ενώ θα έχει και δυνατότητες Gestures και Voice Recognition για να μπορεί να αλληλεπιδρά με Windows-Embedded συσκευές. Επίσης, το SDK για τα ανήσυχα μυαλά, που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους εφαρμογή με χρήση Kinect for Windows θα είναι διαθέσιμη δωρεάν, οπότε (επίδοξοι developers) βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει απο τώρα.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Μια σκέψη για το “Έρχεται το νέο Kinect για Windows

  • Pingback: Έρχεται το νέο Kinect για Windows | DataBaseGr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *