TravelΤαξιδιωτικά άρθρα

Αφιέρωμα Κουφονήσια (Koufonisia islands videos)

Τα Κουφονήσια αποτελούνται από δύο νησίδες, το Άνω και Κάτω Κουφονήσι, και ανήκουν στο σύμπλεγμα των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων.
Χωρίζονται μεταξύ τους απο ένα στενό πορθμό πλάτους 200 μ. Γεωγραφικά, τα συναντά κανείς 3 ν.μ. νοτιοανατολικά της Νάξου και δυτικά της Αμοργού. Ανήκουν στην ομώνυμη κοινότητα, η οποία περιλαμβάνει εκτός από τα δύο Κουφονήσια και το νησί Κέρος, καθώς και αρκετές μικρότερες νησίδες γύρω από τα κύρια νησιά.
Η Κέρος που είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με το όνομα τους, είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί, 15,2 τ.χλμ., που όμως φιλοξενεί σημαντικά ευρήματα του κυκλαδικού πολιτισμού.

Koufonissia | Κυκλάδες Koufonisia Island in

Στα Κουφονήσια οι διαστάσεις του χώρου και του χρόνου διαφέρουν από τις γνωστές θεωρίες. Δεν χρειάζεστε ρολόι. Αν το έχετε μαζί σας τοποθετήστε το βαθιά .

Μια σκέψη για το “Αφιέρωμα Κουφονήσια (Koufonisia islands videos)

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ SOROKOSAPARTMENTS ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ , ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ AIRCONDITIONΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΒΑΨΑΝ . Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ .

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *