Αθλητικά

Λάρισα-ΑΕΚ 2-3 (videos)

Στη Football League θα αγωνίζεται οριστικά και αμετάκλητα η ΑΕΛ από τη νέα σεζόν, καθώς μετά την ήττα της με 2-3 εντός έδρας από την ΑΕΚ, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’larisa aek’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Εξαιρετική για ένα ημίχρονο η Ενωση, που νίκησε και τις απουσίες της, τελειώνοντας το παιχνίδι από το 18ο λεπτό, όταν και προηγούταν ήδη με 3-0. Τα… χρειάστηκε στην επανάληψη, όταν ο Κουζέν μείωσε σε 2-3, στο 61ο λεπτό. Με 10 τελείωσαν το ματς οι βυσσινί, λόγω της αποβολής του Βενετίδη στο 80`. Κορυφαίος και σκόρερ δύο τερμάτων ο Λαγός, συμπαραστάτης σε απόδοση ο Ντιόπ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92234#ixzz1JBjsZI5D

Ένα ιδανικό πρώτο 20λεπτο, μία εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο ΑΕΚ ήταν τελικά αρκετά για να δώσουν στην ΑΕΚ τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Λάρισα. Η Ένωση έδειξε να καθαρίζει νωρίς το παιχνίδι κερδίζοντας 0-3 στο 18′, όμως στην πορεία έριξε τους… τόνους και έδωσε ελπίδες στους βυσσινοί που έφτασαν να μειώσουν σε 2-3. Τελικά μέτρησε το πάθος των παικτών και η… ιδέα πιθανής γκέλας και η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το AEL FCArena, ρίχνοντας τη Λάρισα κατηγορία…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *