Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (videos)

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα στις Σέρρες, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Οι Αρκάδες με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τις νίκες των Ατρόμητου και Κέρκυρας, υποβιβάστηκαν στην Football League.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos asteras tripoli’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Το γκολ σημειώθηκε στο 81′ με αυτογκόλ του Πιπίνη, ύστερα από κεφαλιά του Σαριέγκι, ενώ συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει την ομάδα της Τρίπολης να τελειώνει με δέκα παίκτες όλα τα παιχνίδια της με τους πράσινους στην Αθήνα. Μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής μειώθηκε η διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στους 2 βαθμούς ενόψει play off…

Ο Φερέιρα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στις Σέρρες. Οι Τζόρβας, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Καραγκούνης και Σισέ ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στις θέσεις των Κοτσόλη, Καντέ, Σπυρόπουλου, Μαρίνου και Πετρόπουλου. Από την πλευρά του ο Δερμιτζάκης, που αντιμετώπιζε αρκετές απουσίες, λόγω καρτών και τραυματισμών, κατέβασε τον Αστέρα με δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αρη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92238#ixzz1JBm86aGS

Ο τραγικός Παναθηναϊκός ο οποίος παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, έκανε την εμφάνιση του και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η νίκη με το ισχνό 1-0 από το αυτογκόλ του Πιπίνη δεν είναι δυνατόν να καλύψει την κάκιστη απόδοση των πρασίνων, αφού η διάθεση, το κίνητρο, ο επαγγελματισμός απουσιάζουν παντελώς από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα είτε δεν έχουν καταλάβει ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, είτε δεν θέλουν να το καταλάβουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση… Ας πονέσει η τσέπη τους, ας μείνουν στον πάγκο όσοι δεν μπορούν, ας γίνει κάτι τέλος πάντων. Αυτό το συνονθύλευμα που παρατάσσεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα που θάμπωσε και νίκησε στα ντέρμπι…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *