ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Logitech K750, ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς μπαταρίες

Το νέο πληκτρολόγιο απο την Logitech ακούει στο όνομα Logitech Wireless Solar Keyboard K750 και όπως λέει και το όνομα, το πληκτρολόγιο αυτό δεν χρειάζεται μπαταρίες για να λειτουργήσει παρα μόνο ηλιακή ενέργεια.

Μάλιστα η Logitech ισχυρίζεται πως το ασύρματο αυτό keyboard μπορεί να δουλέψει συνεχόμενα για 3 μήνες στο σκοτάδι, αφου έχει φορτιστεί πλήρως φυσικά. Πρόκειται όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν, για ένα πολύ λεπτό και όμορφο σε γραμμές πληκτρολόγιο και μπορείτε να παρατηρήσετε επίσης τους ηλιακούς συλλέκτες που διαθέτει στο πάνω μέρος του.

Μαζί με το πληκτρολόγιο, η Logitech θα δίνει μαζί και μία εφαρμογή η οποία θα βοηθάει το χρήστη ωστε να τοποθετήσει το πληκτρολόγιο σε όσο καλύτερη θέση γίνεται ωστε να μπορεί να παίρνει όσο περισσότερη ενέργεια μπορεί απο το φώς στο χώρο που είναι τοποθετημένο.

Μαζί επίσης έρχεται και ο Logitech Unifying Receiver δέκτης (με AES 128bit encryption) ο οποίος τοποθετείται σε μία USB θύρα του PC.

Το Logitech Wireless Solar Keyboard μπορεί να προ-παραγγελθεί απο τώρα στην τιμή των $79.99 και θα έρθει το Νοέμβριο στην Ευρώπη.

Πηγή: Dailyfix.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *