ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

MAGNA τεσσάρων αστέρων με θέα την Ακρόπολη

 Στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στην ΠΛΑΚΑ σε ένα νεοκλασικό κτίριο σχεδιασμένο το 1898 από τον Γερμανό αρχιτέκτονα φιλέλληνα Ernest Schiller με σπουδαία αρχιτεκτονική φιλοσοφία της εποχής και την υπέροχη θέα προς την Ακρόπολη, άρχισε να λειτουργεί πλήρως ανανεωμένο με οικογενειακή ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον το HOTEL MAGNA τεσσάρων αστέρων boutique hotel, μέλος των Great Small Hotels of the world. Οι χώροι του ξενοδοχείου και οι υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν διαμορφωθεί με οικολογικό πνεύμα
ώστε να παρέχουν την πολυτέλεια, αλλά και την φυσική απλότητα που συνδυάζεται αρμονικά με το χώρο.

Η φιλοσοφία του για την διαμονή βασίζεται στο τρίπτυχο περιβάλλον, ξεκούραση και πολυτέλεια. Στο Magna Grecia Boutique hotel θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ζήσετε γνήσιες στιγμές καλής ζωής.

Τα 10 δωμάτια είναι διακοσμημένα με την πολυτελή απλότητα της οικολογικής αισθητικής, με παλ και γαιώδη χρώματα που δίνουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα δωμάτια του, με ψηλά ανάγλυφα ταβάνια και ξύλινα πατώματα διακοσμημένα με αυθεντικούς πίνακες, εξοπλισμένα με οικολογικά έπιπλα, στρώματα, ιματισμό, (Coco-Mat) και όλα τα απαραίτητα, σίγουρα προδιαθέτουν για μία ξεχωριστή διαμονή.

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
 http://www.magnagreciahotel.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *