Αθλητικά

Με πρωταγωνιστή τον Μιραλάς ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Σε σόου του Κέβιν Μιραλάς εξελίχθηκε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (3-0) καθώς ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα των “ερυθρόλευκων”.Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Ρόμενταλ στο 87ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 18′ όπου ο Πάρντο απέκρουσε εντυπωσιακά καρφωτή κεφαλιά του Φωτάκη από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 25′ ο Μιραλάς προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κρέσιτς.

Στο 37ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ, όταν ο Μιραλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας -από κάθετη πάσα του Γιάννη Παπαδόπουλου- έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κρέσιτς 1-0.

Στο δεύτερο 45αλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση και δημιούργησε δύο φάσεις μέσα στα καρέ του Πάρντο με πρωταγωνιστή τον Σαλπιγγίδη που δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Στο 58′ ο Ιβιτς μάρκαρε αντιαθλητικά τον Ουρτάδο και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παμπορίδης, δημιουργώντας αριθμητικό μειονέκτημα στον ΠΑΟΚ. Στο 72ο λεπτό ο Κέβιν Μιραλάς πλάσαρε ιδανικά τον Κρέσιτς μετά από πάσα του Ρόμενταλ για να “κλειδώσει” την νίκη για τον Ολυμπιακό 2-0.

Το “κερασάκι στην τούρτα” για την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, έβαλε ο Ρόμενταλ στο 87′ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με δυνατό σουτ και μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μιραλάς.

Κίτρινες: Ιβιτς, Ντουντού, Γκαρσία, Μοντεστό, Χολέμπας, Α.Παπαδόπουλος

Κόκκινες: Ιβιτς (δεύτερη κίτρινη)

Διαιτητής: Παμπορίδης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντεστό, Ντουντού, Μιραλάς, Φετφατζίδης (66′ Ρόμενταλ), Φουστέρ, Χολέμπας, Α.Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Γ.Παπαδόπουλος (46′ Ποτουρίδης), Ριέρα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (77′ Μουσλίμοβιτς), Μαλεζάς, Φωτάκης (74′ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σακελλαρίου, Ζουέλα (68′ Μπουσαϊντί).

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bk6t1x3oc8I[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *