Αθλητικά

Η Καβάλα νίκησε 2-1 την ΑΕΚ

΄

Μεγάλης σημασίας βαθμολογική νίκη πέτυχε η Καβάλα επί της ΑΕΚ στο “Ανθή Καραγιάννη” με 2-1, χάρη στα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (14′) και Ονουάτσι (47′), ενώ η “Ένωση” μείωσε στο 86′ με τον Σκόκο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν στο γκολ με δυνατή κεφαλιά του Βουτσίτσεβιτς στο 14ο λεπτό 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σάχα αποσόβησε το 2-0 στο πλασέ του σκόρερ της Καβάλας, ενώ αντίδραση της ΑΕΚ ήταν νωχελική και έτσι οι παίκτες του Κάσπερτσακ διατήρησαν σχετικά άνετα τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και κατ΄επέκταση τον ρυθμό του αγώνα.

Στο δεύτερο μισό, οι “Αργοναύτες” μπήκαν και πάλι πιο δυνατά από την ΑΕΚ και στο 47ο λεπτό ο Ονουάτσι δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Καβάλα 2-0.

Στο 72ο λεπτό, ο Παντελής Καφές τραυματίσθηκε και άφησε την ΑΕΚ με δέκα παίκτες, αφού ο Χιμένεθ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο 86ο λεπτό, ο Σκόκο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών της Καβάλας και με έναν “κεραυνό” δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαλίνοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Αμπντούν, Τόμασιτς, Ντικρόκ – Καφές, Μπλάνκο, Σάχα, Νασούτι, Λαγός

Διαιτητής: Τσινιάρης

Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (57′ Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόζο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι (89′ Αλεξάντροβιτς), Βουτσίτσεβιτς (82′ Ντικρόκ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου (46′ Γκέντσογλου), Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο (55′ Λυμπερόπουλος), Μπλάνκο, Μάκος, Λαγός, Εντερ (46′ Σκόκο), Μπερνς.

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tfZTsb5-JSw[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *