ΚόσμοςΜΟΥΣΙΚΗ

Απαγγέλλονται κατηγορίες για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Εντός της ημέρας αναμένεται να απαγγελθούν από τον Εισαγγελέα οι κατηγορίες για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, στις 25 Ιουνίου του 2009.

Η ανακοίνωση επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή, ωστόσο, αυτό μετατέθηκε για σήμερα, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία με την πλευρά του γιατρού για τον τρόπο με τον οποίο θα παραδοθεί στις αρχές. Είναι πλέον βέβαιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Κόνραντ Μάρεϊ ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο γιατρός άφησε το Χιούστον όπου είναι η μόνιμη κατοικία του και βρίσκεται στο Λος Αντζελες από τα τέλη του Ιανουαρίου, αναμένοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Αφιέρωμα στον Michael Jackson (Tribute to Michael Jackson)

Ο καρδιολόγος προσελήφθη την περασμένη Άνοιξη ως ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή, το διάστημα που ο τελευταίος προετοίμαζε το δυναμικό του καμ μπακ με συναυλίες στο Λονδίνο.

Ο ίδιος βρισκόταν στο πλευρό του τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Ιουνίου του 2009 προσπαθώντας να τον κάνει να κοιμηθεί.
Του έδωσε υπνωτικά χάπια και όταν ο Τζάκσον κατάφερε να αποκοιμηθεί βγήκε έξω από το δωμάτιο του για διάστημα όχι μεγαλύτερο των δυο λεπτών.

Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι ο βασιλιάς της ποπ δεν ανέπνεε πια.

Παρέμεινε μαζί του, μέχρι τη στιγμή που ένα ασθενοφόρο έφθασε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του UCLA.

Πηγή: ΕΡΤ

Μια σκέψη για το “Απαγγέλλονται κατηγορίες για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *