Επικαιρότητα

Μποτιλιάρισμα από συγκεντρώσεις και έλλειψη συγκοινωνιών


Νέα ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό. Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει το Λεκανοπέδιο, λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Ακινητοποιημένοι και οι συρμοί του ΟΣΕ και τουΠροαστιακού. Παναττική στάση εργασίας 12 με 3 έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στη μια οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Στις 2 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Στις 4.30 το απόγευμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σωμάτων ασφαλείας. Στάση εργασίας 12 με 3 θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια.

Σήμερα και αύριο απεργούν και οι τραπεζοϋπάλληλοι, ενώ σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Αγροτική. 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έχουν εξαγγείλει μέχρι την Παρασκευή και οι γιατροί του ΙΚΑ.

Αύριο, αναμένεται να παραλύσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας από την 24ωρη γενική πανεργατική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίαςναυτικοί, νοσοκομειακοί γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, υπάλληλοι δικαστηρίων καιεργαζόμενοι στα ΜΜΕ.

Απεργούν και οι 14.500 οδοντίατροι ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στα ασφαλιστικά ταμεία. Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στα νοσοκομεία.

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία και τα δικαστήρια. Αύριο τα μπλε λεωφορεία θα λειτουργήσουν 9 το πρωί με 9 το βράδυ και ο ηλεκτρικός 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν θα κινηθούν τα ταξί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Δεμένα τα πλοία, στο έδαφος τα αεροπλάνα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο απεργούν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, ενώ στάσεις εργασίας πραγματοποιεί σήμερα και την Πέμπτη η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *