events

NΥX-Μind Tripping Festival – Το πρώτο Secret Festival ηλεκτρονικής μουσικής

NΥX-Μind Tripping Festival - Το πρώτο Secret Festival ηλεκτρονικής μουσικής

NYX SECRET FESTIVAL – Το πρώτο Secret Festival ηλεκτρονικής μουσικής της Ελλάδος είναι γεγονός. 7 – 8 Οκτωβρίου 2016

Η ελληνική μυθολογία συναντά την ηλεκτρονική μουσική σε μια μυστική τοποθεσία, εξωπραγματικών προδιαγραφών. Ένας συνδυασμός, ικανός να παρακινήσει το ενδιαφέρον και να εξάψει την περιέργεια.

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη , μερικοί εκ των κορυφαίων djs και παραγωγών της χώρας αλλά και του εξωτερικού θα βρεθούν στο ίδιο stage για 2 ημέρες σε ένα εντυπωσιακό show.  Επίσης, χορευτές, ντυμένοι θεοί, ενσαρκώνοντας τα παιδιά της NYX (νύχτας) , θα συνδυάζουν οπτικοακουστικό θέαμα με ειδικά εφέ, πλαισιώνοντας έτσι την αίσθηση της μυσταγωγίας.

Η ακριβής τοποθεσία διεξαγωγής του festival θα παραμείνει μυστική. Η γνωστοποίησή της θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξή του, μέσω e-mail και web message βάσει των στοιχείων που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Το NΥX-Μind Tripping Festival συγκαταλέγεται στις διοργανώσεις που φέρουν τον τίτλο ‘Phone to phone events’ . Το γεγονός αυτό καθώς κι ο πρωτοποριακός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το σκηνικό, διαφοροποιούν το festival από τα υπόλοιπα του είδους.

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *