Αθλητικά

Νίκη του ΠΑΟΚ στην Καβάλα με 1-0

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Καβάλα επί της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία στο 13ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ που έχασε ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει κι άλλα γκολ, απέναντι στους γηπεδούχους που πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση.

Ο «δικέφαλος του βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αποφασιμένος να πάρει το προβάδισμα στο σκορ νωρίς και το πέτυχε μόλις στο 13ο λεπτό: Ο Φωτάκης έστρωσε τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καρντόσο και ξεγέλασε τον Γκαλίνοβιτς (0-1). Ο Κροάτης, ήταν αυτός που γλύτωσε την Καβάλα σε άλλες δύο περιπτώσεις,  αποκρούοντας το σουτ του Σαλπιγγίδη (16΄) και τη «βολίδα» του Ελ Ζαρ (19΄), κρατώντας έτσι μέσα στο παιχνίδι τους γηπεδούχους.
Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη αφού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν μια κεφαλιά «ψαράκι» του Φωτάκη στο 32΄, που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κρέσιτς, αφού είχε μόνο ένα σουτ του Ντιέ στο 50΄ που πέρασε ψηλά άουτ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γύρισε πίσω παίζοντας πιο συντηρητικά με στόχο να διατηρήσει το 1-0 βγαίνοντας εκ του ασφαλούς μπροστά όπως στη φάση του 65΄ με τον Ελ Ζαρ που προσπάθησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση, αλλά βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Γκαλίνοβιτς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «αργοναύτες» πίεσαν, αλλά ο Ογκμπέτσε νικήθηκε στο 83΄ από τον Κρέσιτς και στο 89΄ ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Καρντόσο, Ογκμπέτσε, Τόμασιτς, Αμπντούν, Ναζλίδης – Μπουσαϊντί, Φωτάκης, Βιτόλο, Φιλομένο

ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκομιρ Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90΄ Ενόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81΄ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69΄ Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65΄ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81΄ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87΄ Σακελλαρίου)

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Y7uzhdAM18[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *