ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

“Τρομερή αποτυχία” χαρακτήρισε το N97 υψηλόβαθμο στέλεχος της Nokia

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο Anssi Vanjoki, ο εκτελεστικός αντιπρόσωπος του εμπορικού τμήματος της Nokia, μιλώντας για την αποτυχία του N97.

Όπως ανέφερε για την πρώτη touchscreen συσκευή της σειράς “N”, “παρά το ότι ήταν μια εμπορική επιτυχία, ήταν μια τρομερή απογοήτευση όσον αφορά την ποιότητα της εμπειρίας που πρόσφερε στους καταναλωτές”. Επενδύοντας πάνω στα πολύ επιτυχημένα Ν95 και N96, η Nokia περίμενε πολλά από το N97. Τα πράγματα πήγαν όμως πολύ διαφορετικά, με τα κύρια αίτια να εντοπίζονται στην συνεχή αναβολή της επίσημης κυκλοφορίας του προϊόντος.

Το Nokia N97 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του επόμενου έτους, σε μια εποχή που το Symbian^1 είχε αρχίσει να δείχνει πως “γερνάει”. Όπως δήλωσε και ο Vanjoki στο “All About Symbian”, “το καθυστερήσαμε για πάρα πολύ και ήταν κάτι που δεν έπρεπε να καθυστερήσει”. Ανέφερε επίσης πως η Nokia δεν περίμενε τόσο αρνητικές αντιδράσεις και παρά το ότι η επιδόσεις της συσκευής ανέβηκαν με τις τελευταίες εκδόσεις του firmware του, ήταν ήδη πολύ αργά.

Παρόλα αυτά, επέμεινε πως η εταιρεία έχει τώρα περισσότερη εμπειρία και υποσχέθηκε ένα εντελώς καινούργιο Symbian με το Symbian^3. “Όταν κυκλοφορήσει, να είστε σίγουροι πως θα είναι τέλειο”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: TECHGR

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2O2Li74EYew[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *