Αθλητικά

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο

Με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα 25 λεπτά ο Άρης νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα των “κίτρινων”, πέτυχαν οι Χαβίτο (18′) και Λαζαρίδης (27′).

Η πίεση των γηπεδούχων “καρποφόρησε” στο 18ο λεπτό, όταν ο Χαβίτο μπήκε μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου και από θέση πλάγια δεξιά, έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχαηλίδη 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα κι ενώ ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να αντιδράσει, ο Χαβίτο εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, όπου την βρήκε ο Λαζαρίδης και με δυνατό σουτ, διπλασίασε τα τέρματα των “κιτρίνων” 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κούπερ κράτησαν με σχετική ευκολία τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και επέβαλλαν τον ρυθμό που ήθελαν στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να φτάσουν άνετα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που τους κρατούν σε “τροχιά Ευρώπης”.

Κίτρινες: Νάστος, Ναφτί, Μπρίτο, Τάτος

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Άρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί (72′ Φατί), Κάλβο (60′ Τσεσνάουσκις), Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80′ Φαμπιάνο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι.

Ατρόμητος: (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (77′ Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (58′ Τάτος), Καραλής (64′ Σαγκανόφσκι).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RWxMPRYw3uY[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *