ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η άδεια του Office 2013 θα ισχύει για έναν μόνο υπολογιστή

office-2013-logo

Με την κυκλοφορία του Microsoft Office 2013 η Microsoft αποφάσισε ότι οι άδειες του λογισμικού της θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε 1 υπολογιστή και δεν μεταφέρονται . Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράσετε την άδεια για το Office 2013 αυτή δεν θα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλον υπολογιστή εκτός από αυτόν που έγινε αρχικά η  εγκατάσταση .

«Είμαστε ξεκάθαροι στις απαντήσεις των πελατών μας ότι εάν θέλουν «φορητότητα» τότε να προτιμήσουν το Office 365 ( Tο οποίο είναι Cloud Based Office ) αντί για την έκδοση του 2013» απάντησε η εκπρόσωπος τεχνικής υποστήριξης της Microsoft .

Αυτό διακρίνεται εξάλλου και στους όρους χρήσης του Microsoft Office 2013 που λέει “ Ένα αντίγραφο ανά συσκευή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα αντίγραφο του λογισμικού σε μία συσκευή. Αυτή η συσκευή είναι η «συσκευή με άδεια χρήσης». “

Είναι αυτή μια στρατηγική κίνηση της Microsoft ώστε να ωθήσει την καινούργια της συνδρομητική υπηρεσία που είναι το Office 365 ;

Όπως και να έχει αυτή είναι μια επιθετική πολιτική προς τους χρήστες από την Microsoft για να σπρώξει τους χρήστες στο Office 365, και το μέλλον και οι πωλήσεις θα δείξουν αν είναι σωστή . Δείχνει ότι η Microsoft προσπαθεί να χτυπήσει τις υπηρεσίες της Google ευθέως ( Με εκβιασμό όμως στους πελάτες της; )και να αποδείξει ότι κατέχει και αυτή κομμάτι στις υπηρεσίες του Cloud Computing .
[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *