Αθλητικά

Ολυμπιακός-Μέταλιστ 1-2 (videos)

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα δοκάρια, τους τραυματισμούς, την αστοχία και την επιπολαιότητά του να “καθαρίσει” τη Μέταλιστ καθώς προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 1-0, αλλά δέχθηκε δυο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η Μέταλιστ πάγωσε το Καραϊσκάκη και πέρασε στους “8”
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xph36g_yyyyyyyyyy-vs-yyyyyyyy-1-2-match-highlights_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’olympiakos metalist’ resultsPerPage=”6″ hqThumbs=”true”]

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αγκαλιά με το εισιτήριο στα προημιτελικά του Europa League μέχρι το 81. Τότε, δηλαδή, που η Μέταλιστ κατάφερε πρώτα με τον Βιγιάγκρα (81′) και μετά με τον Ντέβιντς (86΄) να κάνει το 1-0 (από το γκολ του Μαρκάνο στο 14) 1-2 και να παγώσει το Καραϊσκάκη.

Οι Ουκρανοί πέρασαν αυτοί στην επόμενη φάση και θα είναι την Παρασκευή το μεσημέρι στην κλήρωση της Νυόν, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με την μπουκιά στο στόμα.

Μέχρι να φτάσουμε ως εκεί, ο Ολυμπιακός είχε δυο δοκάρια, αμέτρητες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, για να “καθαρίσει” το παιχνίδι, έχασε δυο παίκτες με τραυματισμό (Ιμπαγάσα, Μανιάτη), έναν ακόμη που έπαιζε με μισό πόδι στο τέλος (Τοροσίδης) ενώ η Μέταλιστ έχασε πέναλτι καθώς το “σκαφτό” του Ντέβιντς μπλόκαρε ο Μέγκερι (στο 78).

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι δεν μπορούν ακόμη να το χωνέψουν, γιατί όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη ήταν η επιτομή του θρίλερ με “κακό τέλος” για την ελληνική ομάδα. Θα περάσει αρκετός καιρός για να καταλάβουν οι Πειραιώτες το μέγεθος της ευκαιρίας που έχασαν…[http://www.sport24.gr/]

Η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από την Μέταλιστ με σκορ 1-2, σε αναμέτρηση που διεξήχθει στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Europa League.

Πολλές φορές λένε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος, πράγμα που επιβεβαιώθηκε δυστυχώς και στον αποψινό αγώνα με τη Μέταλιστ, στον οποίο η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 1-2.

Ο καλύτερος Ολυμπιακός, είχε δοκάρια, είχε ευκαιρίες, έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ του οποίου θα μπορούσε να είναι εύκολα τουλάχιστον 2-0, όμως την πρόκριση πήρε η ουκρανική ομάδα με τα γκολ του Βιγιάκρα στο 81΄και του Ντέβιτς στο 87΄. Η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο 15ολεπτό της αναμέτρησης με ωραία κεφαλιά του Μαρκάνο.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μας απογοήτευσε όλους, όμως γεγονός είναι επίσης πως όλοι μας είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό, γι’ αυτή την ομάδα που έπαιξε πραγματικά ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διαδρομή της φέτος στην Ευρώπη.

Το φετινό ταξίδι στις διοργανώσεις του UEFA Champions Leagueκαι του UEFA Europa League, ήταν υπέροχο για όλους τους Ολυμπιακούς, παρά το γεγονός ότι τόσο στο φινάλε των ομίλων του Champions League, όσο και απόψε μας άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί πραγματικά απολαύσαμε το θέαμα σε αυτή τη διαδρομή και είδαμε μια ομάδα να μην καταλαβαίνει από αντιπάλους και ονόματα…[http://www.olympiacos.org/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *