Αθλητικά

Επεισόδιο Τεν Κάτε με Ρουμάνο καμεραμάν

ten_kate_2008

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε κατά την άφιξη της αποστολής των «πρασίνων» στο Βουκουρέστι, όπου την Πέμπτη (22:05, ΑΝΤ1) φιλοξενείται για το Γιουρόπα Λιγκ από τη Ντιναμό, κινήθηκε εναντίον Ρουμάνων φωτορεπόρτερς επιχειρώντας να πετάξει κάτω μια φωτογραφική μηχανή! Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι το έκανε επειδή κάπνιζε την ώρα που τον φωτογράφισαν έξω από το αεροδρόμιο και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί χωρίς να ερωτηθεί γιατί αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά.
Η φωτογραφική μηχανή στηριζόταν σε τρίποδο, γι΄αυτό και… γλύτωσε την πτώση, όμως το σχετικό βίντεο του διαπληκτισμού τού Τεν Κάτε με τους εκπροσώπους του Τύπου έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και μάλιστα από δύο διαφορετικές “γωνίες” λήψης, που σημαίνει ότι εκτός από τους δύο φωτορεπόρτερ που συγκέντρωσαν την “οργή” του Ολλανδού, παρόντες ήταν και αρκετοί άλλοι.

Εξηγήσεις για το επεισόδιο έδωσε ο Τεν Κάτε

Το κάπνισμα ήταν η αιτία για το επεισόδιο! Ο Χενκ Τεν Κάτε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο της ρουμανικής πρωτεύουσας, όταν διαπληκτίσθηκε με φωτορεπόρτερ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι δεν ήθελε να απαθανατιστεί την ώρα που κάπνιζε έξω από το αεροδρόμιο επειδή αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά και θεωρεί πως αυτή η “πλευρά του” (να καπνίζει) δεν έπρεπε να προβληθεί. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε το λόγο από τους ντόπιους φωτορεπόρτερς, λέγοντάς τους ότι θα έπρεπε να ερωτηθεί πρώτα και στη συνέχεια μπήκε ξανά στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου, αφού πρώτα απώθησε και μία βιντεοκάμερα που βρήκε στο δρόμο του!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σκηνή του διαπληκτισμού:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NH8zlfgDXNk[/youtube]

Τεν Κάτε: «Δεν κρίνεται τίποτα στο ματς της Πέμπτης»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη με τη Δυναμό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ θεωρεί ότι δεν θα κριθεί σε αυτόν τον αγώνα η πρόκριση λέγοντας χαρακτηριστικά : «Δεν είναι ένα ματς δίχως αύριο. Είδαμε την Ντιναμό στον αγώνα με την Στεάουα και την Στουρμ Γκρατς. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους παίκτες της αλλά τους είδα στο DVD. Είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Πάντως, δεν είναι αγώνας ζωής ή θανάτου.

Πέρυσι είχαμε ένα βαθμό μετά από τρεις αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μετά κάναμε 3 νίκες και βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο. Υπάρχουν άλλοι πέντε αγώνες τώρα και όλα είναι ανοικτά. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά όταν παίζεις εκτός έδρας στην Ευρώπη και πάρεις ισοπαλία τότε το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθώς εκτίουν ποινή αποκλεισμού της έδρας τους, είπε ο Τεν Κάτε: «Μοιάζει σουρεαλιστικό το σκηνικό, θα μοιάζει προπονητικού χαρακτήρα αγώνα, αλλά δεν θα είναι τέτοιος. Θα ακούγονται τα πάντα που θα λέμε εμείς και οι παίκτες».

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *