Επικαιρότητα

Εγκλωβισμένοι ληστές σε κατάστημα Jumbo στο Παγκράτι

ekam1Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα ανδρών των ΕΚΑΜ στο κατάστημα παιχνιδιών ΤΖΑΜΠΟ επί της οδού Φιλολάου στο Παγκράτι, όπου νωρίτερα ένοπλοι ληστές, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησαν αποσπάσουν χρήματα από υπαλλήλους της χρηματαποστολής, χτυπώντας τον ένα από τους με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι. Aνδρες των ΕΚΑΜ χτενίζουν το κτήριο για να διαπιστωθεί αν έχουν εγκλωβιστεί οι ληστές, αν και πιθανότατα έχουν καταφέρει να διαφύγουν. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν στοιχεία ομηρείας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα παιχνιδιών λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα.

Την ώρα εκείνη έφτασε στο κατάστημα όχημα χρηματαποστολής της «Group 4» για να παραλάβει χρήματα. Δύο υπάλληλοι της εταιρίας ανέβηκαν στον 1ο όροφο για να πάρουν τα χρήματα από το γραφείο του διευθυντή, το οποίο, όμως, ανοίγει με συνδυασμό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, στον 1ο όροφο τους ακολούθησαν δύο ένοπλοι, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησαν να τους αποσπάσουν τα χρήματα, χτυπώντας τον ένα από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι.

Κάποιοι από το κατάστημα πάτησαν τον συναγερμό και στον τόπο της ληστείας έσπευσαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έλαβαν οι αστυνομικοί από εργαζομένους του καταστήματος, καθώς και από τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, τον οποίο χτύπησαν οι ληστές, αλλά κατάφερε να φύγει και να βγει έξω, στο γραφείο του διευθυντή, έμειναν τρεις υπάλληλοι του καταστήματος και ο δεύτερος υπάλληλος της χρηματαποστολής, καθώς και οι δύο ληστές.

Η αστυνομία, για τον φόβο ομηρίας, περικύκλωσε το κατάστημα και επί τόπου έφτασε ειδικός διαπραγματευτής.

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι ληστές ενδεχομένως να κατέβηκαν στο υπόγειο από όπου διέφυγαν.

Η φωτό εστάλη στο troktiko από κάτοικο της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *