Αθλητικά

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο φινάλε ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Λέτο να πετυχαίνει δύο γκολ. Από την πρώτη θέση πάει στο Καραϊσκάκη το “τριφύλλι”, άργησε να αντιδράσει η Ένωση.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaMXSURfP64[/youtube]

Επιβλητικός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επί της ΑΕΚ. Με “πρώτο βιολί” και σκόρερ δύο γκολ τον Λέτο η ομάδα του Φερέιρα πήρε μια ακόμα νίκη αν και στο τέλος έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Μετά το 3-0 του Κατσουράνη στο 53′, οι “πράσινοι” σπαταλούσαν τις ευκαιρίες που τους δίνονταν με την ΑΕΚ να μειώνει με τους Μπέλεκ και Λεονάρντο να δίνουν στο φινάλε διαφορετική εικόνα στο ματς.

Με την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε και πάλι ο Παναθηναϊκός από τον Φερέιρα, αφού δικαίως έκρινε πως δεν πρέπει να αλλαχθεί με βάση την εικόνα που έδειχνε. Ο Καπίνος κάτω από τα δοκάρια με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα άκρα ενώ αμυντικό “δίδυμο” ήταν οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ. Αμυντικά χάφ οι Σιμάο και Κατσουράνης με τους Ζέκα και Κουίνσι στα άκρα και επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2 τους Κλέιτον και Λέτο.

 

Ο Κωστένογλου από την πλευρά του είχε κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Λοκομοτίβ και προτίμησε τις αγωνιστικές λύσεις που είχε παρουσιάσει στο ματς πρωταθλήματος με τον Αρη. Γκολκίπερ ήταν ο Αραμπατζής με τους Καράμπελα και Κοντοέ στα άκρα ενώ προτιμήθηκαν οι Μανωλάς και Κάλα για “δίδυμο” στο κέντρο. Στην μεσαία γραμμή ο Μάκος είχε στήριγμα τους Καφέ με τους Λεονάρντο αριστερά και Μπέλεκ δεξιά ενώ στην επίθεση ήταν ο Λυμπερόπουλος…[http://www.sport24.gr/]

 

 

 

Να χαίρεσαι να τον βλέπεις ήταν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επικρατώντας με 3-2 με το τελικό σκορ να αδικεί τους πράσινους που είχαν ευκαιρίες για να αυξήσουν και άλλο το δείκτη του σκορ. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιξαν μπαλάρα, έκαναν συνδυασμούς και μαγικά τριγωνάκια κάνοντας τους παίκτες της ΑΕΚ απλά να τους παρακολουθούν μη μπορώντας να τους κόψουν.

Οι πράσινοι παίζουν μεγάλη μπάλα και σίγουρα με την απόδοση τους ικανοποιούν τον κόσμο που έρχεται να τους δει. Όπως και κόντρα στην ΑΕΚ οι περισσότεροι από 45.000 φίλοι των πράσινων έφυγαν γεμάτοι από όσα είχαν δει από την ομάδα τους την οποία στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και την αποθέωσαν μετά τη λήξη του αγώνα. Το Τριφύλλι ήταν καταπληκτικό σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το δεκάλεπτο από το 60 έως το 70’ όπου οι πράσινοι δικαιολογημένα έριξαν την απόδοση τους σκεπτόμενοι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Άλλωστε το ματς με την ΑΕΚ είχε τελειώσει στο 53’ και μετά το 3-0.

Σας… νικάει ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει βαλθεί φέτος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και από εκεί να αναγκάσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής να του δώσει μια ευκαιρία. Για αυτό και από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι ολοένα και καλύτερος.

Έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ με τον Αργεντινό σε μεγάλα κέφια το Τριφύλλι μπήκε από την αρχή δυνατά και είχε την υπεροχή του αγώνα δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς πως θα είναι το αφεντικό…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *