Αθλητικά

Άρης-Ολυμπιακός 2-3 (videos)

Για εβδομήντα λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, προηγήθηκε δύο φορές με διαφορά δύο τερμάτων, δείχνοντας πως θα φτάσει σε μία εύκολη νίκη, αλλά αγχώθηκε για να κερδίσει. Στο τέλος έδωσε δικαιώματα λόγω των αμυντικών του κενών και ο Αρης, που μέχρι το 70′ ήταν ακίνδυνος, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και διεκδίκησε μέχρι το τέλος το βαθμό της ισοπαλίας.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aris olympiakos’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

 Τελικά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφυγε νικήτρια με 3-2 από το Κλεάνθης Βικελίδης, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και την κούραση από το ματς του Champions League και έπιασε κορυφή με αγώνα περισσότερο. Τζιμπούρ, Μοντέστο και Μακούν τα γκολ των ερυθρολεύκων, που ήταν εξαιρετικοί στο α’ μέρος, Τόχα και Φατί για τον Αρη, που άργησε να ξυπνήσει και πλήρωσε το ότι ο Πρόμπιερζ είναι μόλις ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη και δεν παρέταξε ορθολογική 11άδα.

Σοβαρός, πειθαρχημένος και ουσιαστικός ο Ολυμπιακός στο α’ μέρος, προηγήθηκε γρήγορα με δύο γκολ και μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Απέναντί του ένας αναιμικός Αρης με σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ακριβώς χτύπησαν και οι ερυθρόλευκοι, που μπήκαν δυνατά και μόλις στο 7′ άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Τζιμπούρ μετά από κόρνερ του Χολέμπας. Με την ψυχολογία υπέρ τους και με πίεση από ψηλά, ο Ολυμπιακός έκλεβε μπάλες και στα επόμενα λεπτά απείλησε ακόμα δύο φορές, μία σε τετ α τετ του Μόνχε, που πλάσαρε άουτ και άλλη μία με ωραία ενέργεια του Τζιμπούρ, που ήταν όμως άστοχος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=109972#ixzz1cuU0mOB3

Για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων σε ένα αγώνα, ωστόσο ούτε τώρα κατάφερε να τον ολοκληρώσει χωρίς… καρδιοχτύπι. Το φαινόμενο μάλιστα παρουσιάστηκε στο Βικελίδης απέναντι στον Αρη μόλις μία εβδομάδα από την γκέλα με τον ΟΦΗ, κάτι που αποδεικνύει ότι το σκληρό πάθημα από τους Κρητικούς δεν έγινε μάθημα.

Olympiakos Ολυμπιακός Πειραιώς

Αφιέρωμα με εκατοντάδες videos στον Ολυμπιακό Πειραιώς

ΑΓΟΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 84-97 12345… 1920next » TitleΑΓΟΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 84-97 Runtime2:59 Views1 TitleΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 Djebour #05/11/2011 Runtime0:24 Views70 TitleΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΟΣΟ… Read More »

Ο Ολυμπιακός από το 2-3 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη κρατάει φυσικά την επιστροφή στις νίκες και- προσωρινά- στην κορυφή, την διάθεση των παικτών ειδικά στην αρχή του αγώνα να δείξουν ότι αυτοί είναι τα αφεντικά (0-2 στο 28′) αλλά και την θετική παρουσία του Βιθέντε Μόνχε.

Τελικά δεν φταίει μόνο ο Κοστάνσο…

Ήταν τόσο καλός ο Πάρντο σε σχέση με τον Κοστάνσο, που ο Ολυμπιακός πέρσι κρατούσε το μηδέν για… πλάκα και φέτος δέχεται γκολ για πλάκα; Όχι βέβαια. Ο Αργεντίνος σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά δεν μπορεί να φταίει και για όλα τα δεινά των Πρωταθλητών…[http://www.sport24.gr]

Με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που συνεπάγεται έφυγε ο Ολυμπιακός από το «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο το βράδυ, κερδίζοντας τον Άρη με 3-2, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε εύκολα να είναι λιγότερο αγχωτικός για την ομάδα μας, καθώς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε μεγάλα διαστήματα του δευτέρου μέρους, ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Τζιμπούρ στο 7ο λεπτό, Μοδέστο στο 28ο και Μακούν στο 82ο λεπτό, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» μείωσε αρχικά σε 1-2 ο Τόχα στο 77΄και σε 2-3 ο Φατί στο 85΄.
Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά και δεν άργησε να προηγηθεί με τον Τζιμπούρ στο 7ο λεπτό. Το γκολ αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το δεύτερο γκολ να είναι θέμα χρόνου. Έτσι και έγινε με ωραία κεφαλιά του Μοδέστο 21 λεπτά αργότερα (28΄) μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους κύλησε με την ομάδα μας να προσπαθεί και να δημιουργεί, αλλά τελικά να χάνει ευκαιρίες για το 3-0 και με τον Άρη να προσπαθεί, σπασμωδικά, να αντιδράσει…[http://www.olympiacos.org/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *