Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0 (videos)

Ο Παναθηναϊκός με ηγέτη σε ένα ακόμη ματς τον Λέτο που πέτυχε δυο γκολ… σκόρπισε και τον Εργοτέλη με 4-0 παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο ενώ θα μπορούσε να πετύχει διπλάσιο σκορ αλλά μετά το 70′ οι πράσινοι “έσβησαν τις μηχανές” ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos ergotelis’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Με φόρα από το ματς με την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί του και κόντρα στον Εργοτέλη επικρατώντας με 4-0 και παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά του αγώνα. Με τον Λέτο ως πρώτο βιολί και τους Κουίνσι, Κατσουράνη, Μπουμσόνγκ να έχουν σπουδαία απόδοση οι πράσινοι πήραν μια ακόμη νίκη που τους άφησε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φτάσει σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό σκορ καθώς στο δεύτερο μέρος κυρίως και μετά το 4-0 έχασε σωρεία ευκαιριών για να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Μετά το 70′ μάλιστα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και οι παίκτες του Τριφυλλιού “έσβησαν τις μηχανές” ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή.

Το τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός όπως και στη Ξάνθη και σύμφωνα με τα όσα είχε ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη προπόνηση της Παρασκευής μπήκε με το καλημέρα πολύ δυνατά στο ματς και έπιασε τον αντίπαλο του από το λαιμό.

Το Τριφύλλι όπως και κόντρα στους στην ακριτική ομάδα ξεκίνησε με ένα 4-4-2 με τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο στην άμυνα τους Κατσουράνη και Σιμάο μπροστά τους στα αριστερά τον Κουίνσι και δεξιά τον Ζέκα  και δίδυμο μπροστά τους Λέτο και Κλέιτον…[http://prasinanea.gr]

Σε… πάρτι με 20.000 καλεσμένους και τον Εργοτέλη σε ρόλο… κομπάρσου, μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, του οποίου επικράτησε με 4-0 προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο του, που έπραξε αναλόγως στην κερκίδα δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα. Με πρώτα βιολιά τους Λέτο (2 γκολ), Κουίνσι (2 ασίστ), Κατσουράνη και Ζεκά, τον Μπουμσόνγκ να ανοίγει από νωρίς το σκορ με παλικαρίσιο γκολ και τον Καραγκούνη να έχει δοκάρι, οι πράσινοι συνέχισαν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας συγκάτοικο τον Ατρόμητο. Για πρώτη φορά στους 11 μήνες που είναι στην ομάδα άκουσε ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα ο Φερέιρα. Συνθήματα και πανό κατά των πολιτικών!

Χωρίς εκπλήξεις παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, άλλωστε τα… κουκιά ήταν μετρημένα μετά τις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ετσι, σε σχέση με τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη, οι πράσινοι είχαν δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, τον Μαρίνο στη θέση του τραυματία Βύντρα και τον Κατσουράνη σε εκείνη του τιμωρημένου Βιτόλο. Δίδυμο στην επίθεση για δεύτερο σερί παιχνίδι δύο μη καθαρόαιμοι φορ, οι Κλέιτον και Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ, χάρη στο πείσμα του Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός με κεφαλιά δυναμίτη στο 7ο λεπτό, από κόρνερ του Λέτο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν παράτησε τη φάση και με νέα κεφαλιά νίκησε ξανά τον Πίρσον και τους αμυντικούς του Εργοτέλη στέλνοντας την στρογγυλή θεά στο πλεχτό και τους 20.000 οπαδούς του Τριφυλλιού στα ουράνια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=108471#ixzz1baNmluWb

Υπό το βλέμμα του εκπροσώπου του πρίγκιπα, Βλάση Τσάκα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του Εργοτέλη, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Λέτο και Κουίνσι.

 

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που βγήκε MVP σημείωσε δύο ακόμα γκολ (όπως και στην Ξάνθη) και οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον εξαιρετικό Κουίνσι που είχε δύο ασίστ. Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης τα άλλα γκολ των “πράσινων” που είχαν και δύο δοκάρια.

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και μια ακόμα νίκη για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με το “τριφύλλι” μπροστά σε περίπου 15000 οπαδούς του αλλά και τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ να επικρατεί με το ευρύ 4-0 του Εργοτέλη.

 

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να εμφανίστηκε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό ωστόσο δεν δυσκολεύθηκε να πάρει μια ακόμα ευρεία νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και έχοντας και δύο δοκάρια ως απολογισμό. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Λέτο (δύο γκολ), Κουίνσι και Ζέκα. Οι φιλοξενούμενοι σε ένα ακόμα ματς έδειξαν αδυναμίες και ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος…[http://www.sport24.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *