Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (videos)

Στην κούρσα του τίτλου παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που πέρασε νικηφόρα μέσα από την Τούμπα νικώντας τον ΠΑΟΚ με 1-0, χάρη στο εξαιρετικό γκολ-φάουλ του Νίνη (10′). Σπυρόπουλος και Κοντρέρας αποβλήθηκαν, οριζόντιο δοκάρι ο MVP του ματς, Βιεϊρίνια.

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='paok panathinaikos'   resultsPerPage="8" hqThumbs="true"]
Δείχνοντας απίστευτα ψυχικά αποθέματα και μέταλλο πρωταθλητή, ο Παναθηναϊκός απέδρασε με 0-1 από την Τούμπα και έστειλε μήνυμα στον Πειραιά πως ακόμα είναι εδώ και θα παλέψει μέχρι το φινάλε για να υπερασπιστεί τον τίτλο του! Με γκολ από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Νίνη στο 10ο λεπτό, οι πράσινοι έφυγαν νικητές από την… καυτή έδρα του ΠΑΟΚ, μολονότι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη και πρώτο τους σκόρερ, τον Σισέ και παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 43′, όταν αποβλήθηκε ο Σπυρόπουλος άντεξαν στην πίεση του Δικεφάλου και με κορυφαίο παίκτη τον ανυπέρβλητο Καντέ πέτυχαν τον σκοπό τους μειώνοντας και πάλι τη διαφορά στους 7 βαθμούς από την κορυφή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και ο ΠΑΟΚ, (αποβολή Κοντρέρας στο 75΄), που είχε πολλές ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Βιεϊρίνια στο 37′, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα..

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86445#ixzz1DDDMGY2w

Στην κούρσα του τίτλου παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που πέρασε νικηφόρα μέσα από την Τούμπα νικώντας τον ΠΑΟΚ με 1-0, χάρη στο εξαιρετικό γκολ-φάουλ του Νίνη (10′). Σπυρόπουλος και Κοντρέρας αποβλήθηκαν, οριζόντιο δοκάρι ο MVP του ματς, Βιεϊρίνια.

Με το σπουδαίο “διπλό” απέδρασε ο Παναθηναϊκός από την “καυτή” Τούμπα, νικώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίνη.

Από μία αποβολή οι δύο ομάδες (Σπυρόπουλος, Κοντρέρας) με τον κορυφαίο του ματς Βιεϊρίνια να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 37…[http://www.sport24.gr]

Δηλώσεις Φερέϊρα:

“Ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους, δημιουργούν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Όσον αφορά την ομάδα είναι η καλύτερη που αντιμετώπισα από τότε που έφτασα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο δυνατά και καλά όπως στο προηγούμενο παιχχνίδι (σ.σ. με την ΑΕΚ), ουσιαστικά είχαμε καταναλώσει δυνάμεις εκεί. Δεν είχανε χρόνο οι παίκτες για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του έπαιξε την Τετάρτη κατά του Ολυμπιακού μπήκε με καλή ψυχολογία σε αυτό τον αγώνα μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό.

Παίζει πολύ καλά ο ΠΑΟΚ. Μερικές στιγμές πραγματικά δυσκολευτήκαμε με δέκα παίκτες. Είναι πραγματικα δύσκολο και σε δύο τριεις περιπτώσεις ήμασταν ικανοποιημένοι όταν έγινε 10 εναντίον δέκα. Όλοι κατανοήσατε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα αυτό. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς. Υπήρξαν δύο αποβολές παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι ήταν σκληρός αγώνας. Επίσης είχα την ευκαιρία να δώ τρεις διαιτητές που έλεγξαν καλά το παιχνίδι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *