Ταξίδια

Πάσχα στην Κέρκυρα στο 4* Corfu Chandris Hotel & Villas

Πάσχα ΚέρκυραΠάσχα στην Κέρκυρα στο 4*Sup Corfu Chandris Hotel & Villas!
450€ για 3 ή 538€ για 4 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών! Παρέχεται καθημερινά πλούσιο πρωινό και γεύμα ή δείπνο σε μπουφέ! Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό Γλέντι με σούβλισμα αρνιών, ορεκτικά και ούζο συνοδεία ζωντανής μουσικής την Κυριακή του Πάσχα!

Καθημερινή απασχόληση παιδιών στο Chandris Mini Club!

  • Η προσφορά ισχύει για την περίοδο του Πάσχα (28/4 έως 3/5)

Το Corfu Chandris Hotel & Villas, που βρίσκεται στην περιοχή της Δασσιάς, προσφέρει στους επισκέπτες του το τέλειο σκηνικό των διακοπών: όμορφα διαμορφωμένους κήπους, εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, χρυσή παραλία κι ένα κόσμο επιλογών για τους ενήλικες και τα παιδιά. Τα πάντα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την ιστορική και ζωντανή πόλη της Κέρκυρας. Προσφέρουμε διακοπές για οικογένειες, για ζευγάρια ή για επαγγελματίες ταξιδιώτες και όλοι θα ανακαλύψουν το δικό τους ιδανικό παράδεισο στο Corfu Chandris Hotel & Villas.

Το Corfu Chandris Hotel & Villas παρέχει μία από τις καλύτερες διαμονές πολυτελείας που μπορεί να προσφέρει η Κέρκυρα, μόνο ένα βήμα μακριά από την αμμώδη, ιδιωτική παραλία. Διαθέτει 213 ευρύχωρα, όμορφα ανακαινισμένα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο, όλα με μπαλκόνια, που περιβάλλονται από μία θέα που ηρεμεί την ψυχή, τη θάλασσα του Ιονίου και τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Τα 28 μπανγκαλόου και οι 36 βίλες, όλα τοποθετημένα στους πανέμορφους κήπους του συγκροτήματος, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, καθώς και για εκείνους που επιθυμούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και την εγγύτητα στη φύση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *