ΤαξίδιαΤαξιδιωτικά άρθρα

Ταξιδέψτε με πούλμαν στο Μπάνσκο από Αθήνα-Θεσ/νίκη-Λάρισα από 49€

bansko05

To Bansko είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς, ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο, λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση και πολύ καλή ποιότητα χιονιού.

Εκτός από τα χειμερινά σπορ, ο συγκεκριμένος προορισμός σας προσφέρει και αμέτρητες προτάσεις διασκέδασης. Επισκεφθείτε τα ιαματικά λουτρά για να χαλαρώσετε, κάντε εκδρομές σε διπλανές πόλεις και γνωρίστε τη νυχτερινή ζωή της περιοχής, πίνοντας το ποτό σας σε κλαμπ ή πηγαίνοντας για φαγητό σε επιλεγμένα εστιατόρια με τοπικές γεύσεις.

[box type=”success” ]ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ Μπάνσκο: Μεταφορά με Πούλμαν από Αθήνα-Θεσ/νίκη-Λάρισα & 3 Διανυκτερεύσεις 4* με Ημιδιατροφή, από το L.A. Travel 49€, κάντε κλικ να δείτε αναλυτικά τιμές από κάθε πόλη αναχώρησης.[/box]
Αξιοθέατα:

  • Το Σπίτι Βελιάνωφ
  • Μουσείο «Ο Νεόφυτος της Ρίλας»
  • Mουσείο «Νικόλα Βαπτσάροφ»
  • Εκκλησία «Αγ. Τριάδα»

[box type=”success” ]ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ Μπάνσκο: Μεταφορά με Πούλμαν από Αθήνα-Θεσ/νίκη-Λάρισα & 3 Διανυκτερεύσεις 4* με Ημιδιατροφή, από το L.A. Travel 49€, κάντε κλικ να δείτε αναλυτικά τιμές από κάθε πόλη αναχώρησης.[/box]

Belvedere Holiday Club 4*
Το Belvedere Holiday Club βρίσκεται λίγα μόλις βήματα μακριά από το λιφτ γόνδολα του σκι και προσφέρει πλούσιο μπουφέ πρωινού. Στην ηλιόλουστη βεράντα θα βρείτε δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπάρχει χώρος στάθμευσης και πρόσβαση στο internet. Όλα τα διαμερίσματα στο Belvedere περιλαμβάνουν μπαλκόνι με θέα στο βουνό, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις προσφέρουν εξωτερικό γήπεδο ποδοσφαίρου και μικρό γήπεδο μπάσκετ για δωρεάν χρήση από τους επισκέπτες του Belvedere. Θα βρείτε επίσης δωρεάν γυμναστήριο. Διατίθενται φινλανδική σάουνα, σάουνα με υπέρυθρη ακτινοβολία, ατμόλουτρο και εσωτερικό υδρομασάζ με επιπλέον χρέωση. Διαθέτει εξωτερική πισίνα με τμήμα για παιδιά και δωρεάν υδρομασάζ. Παρέχει επίσης δωρεάν εσωτερική παιδική πισίνα.

Περιλαμβάνονται σολάριουμ και υπηρεσίες περιποίησης μασάζ με πρόσθετη χρέωση. Το Belvedere Holiday Club αποτελείται από 3 κτίρια που περιβάλλονται από καταπράσινη βλάστηση και διαθέτουν όμορφες εσωτερικές αυλές. Βρίσκεται δίπλα στο νέο Εμπορικό Κέντρο του Μπάνσκο. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιφτ γόνδολα.

Διαμονή
Τα μονόκλινα studios και τα δίκλινα είναι πολυτελώς επιπλωμένα και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο βουνό, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία, air condition και καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD Player.

Εστιατόριο
Για γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου επισκεφθείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Απολαύστε το φαγητό σας και συνοδέψτε το με τις καλύτερες ποικιλίες οίνων. Είναι η τέλεια επιλογή, για ένα πλούσιο πρωινό, ένα χορταστικό μεσημεριανό και ένα ακόμη πιο ξεχωριστό δείπνο, με ιδιαίτερες γεύσεις και προσεγμένα πιάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *