VIRAL VIDEOSVIRALS (δημοφιλή videos,ειδήσεις, πρόσωπα)Πληροφορίες & χάρτες ΑθήναςΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤαξιδιωτικά άρθραΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Οι παραλίες Γλυφάδας είναι καθαρές και δωρεάν!

Παραλίες Γλυφάδας.Είναι καθαρές, έχουν γαλάζιες σημαίες, είναι δίπλα μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ!
4 από τις παραλίες της Γλυφάδας μετρήθηκαν και εγκρίθηκαν από το ΠΑΚΟΕ σαν απολύτως καθαρές.

Δήμος Γλυφάδας
14. Αστέρας Γλυφάδας
15. Γλυφάδα
16. Γλυφάδα Α
17. Γλυφάδα Β

“Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά, με τις τρεις γαλάζιες σημαίες. Η βραβευμένη εκ νέου παραλία μας στη Γλυφάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους λουόμενους, καθαρή και οργανωμένη, με όλες τις απαραίτητες υποδομές και τις ανέσεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτές τις ημέρες, τοποθετούμε τις ομπρέλες, βάζουμε τις τελευταίες “πινελιές” και παραδίδουμε τις παραλίες της πόλης μας με πλήρη οργάνωση και όπως πάντα ανοιχτές και ελεύθερες για όλους. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές” έγραψε στην σελίδα του στο facebook ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.




https://youtu.be/h8vVwVA1DB8

 

Μια σκέψη για το “Οι παραλίες Γλυφάδας είναι καθαρές και δωρεάν!

  • Χαίρεται ,δεν πρόσεξα από πότε είναι αυτό το άρθρο αλλά θα ήθελα να αναφέρω πως λίγες μέρες πριν που πήγα να παραδώσω μια παραγγελία στην παραλία της Γλυφάδας παρατήρησα ότι κάνουν έργα και ελπίζω να παραμείνουν ανοιχτές για το κοινό (χωρίς χρέωση εννοώ),αξίζει τον κόπο να πάτε και συγχαρητήρια στον δήμο!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *