ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Διαφήμισε την επιχείρηση με τα χειροποίητα κεριά σου με έξυπνο τρόπο!

Διαφήμισε την επιχείρηση με τα χειροποίητα κεριά σου με έξυπνο τρόπο!

Σκέφτεσαι τρόπους για να γίνει η επιχείρησή σου ευρέως γνωστή; Τα χειροποίητα προϊόντα είναι πάντα μοναδικά οπότε προσπάθησε να τα διαφημίζεις με έξυπνο τρόπο ώστε να προσεγγίσεις όσους περισσότερους πελάτες γίνεται.

Τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά την πανδημία, όλο και περισσότεροι στράφηκαν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στις online διαφημίσεις, κατασκεύασαν πλατφόρμες ώστε να πωλούν τα προϊόντα τους και με τεχνικές Google SEO https://www.thinktank.gr/proothisi-istoselidon-seo/ κατέκτησαν τις μηχανές αναζήτησης και πολύ σύντομα είδαν την επιχείρησή τους να ανθίζει και τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται.

Τα κεριά είναι μια πρόταση διακόσμησης στο σπίτι που επιλέγουν αρκετοί για να δημιουργήσουν μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα χειροποίητα κεριά είναι μια μοναδική πρόταση για δώρο και μαζί με μια ιδιαίτερη συσκευασία θα γίνει η αγαπημένη επιλογή όλων.

Social media

Σε αυτού του τύπου τα προϊόντα, τα social media είναι η κατάλληλη επιλογή για να διαφημίσεις το brand σου. Επέλεξε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που μπορείς να χειριστείς πολύ άνετα ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιείς εύκολα. Επίσης, οι πλατφόρμες όπως το Instagram και το Pinterest θα σε βοηθήσουν πολύ να βρεις το καταναλωτικό σου κοινό. Δημιούργησε έναν λογαριασμό, επέλεξε το όνομα της επιχείρησης σου, ψάξε ένα δημιουργικό λογότυπο και προσπάθησε να κρατάς το προφίλ σου ενεργό σε καθημερινή βάση. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική στο εμπόριο και βοηθάει πολύ στις πωλήσεις. Αν δεν διαθέτεις φυσικό κατάστημα ώστε να σε βρίσκουν οι πελάτες, προσπάθησε να βγάζεις καλές φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση για κάθε κερί ώστε να μπορεί ο υποψήφιος πελάτης να δει το προϊόν με πολλές λεπτομέρειες. Επίσης μια πλήρης περιγραφή των συστατικών, αρώματος, ώρα καύσης, τα υλικά και τα αρώματα που χρησιμοποίησες θα βοηθήσουν πολύ ώστε να το αγοράσει ο τελικός καταναλωτής. Προσπάθησε να βγάζεις φωτογραφίες με εντυπωσιακό φόντο και να τις αναρτάς συχνά στα social media.

Google

H Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Οι περισσότεροι καταναλωτές όταν ψάχνουν ένα προϊόν που τους αρέσει θα αναζητήσουν πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες στην Google. Είτε έχεις φυσικό κατάστημα, είτε online επιχείρηση, η παρουσία σου στη Google είναι απαραίτητη. Πρώτα θα χρειαστεί να φτιάξεις το επαγγελματικό σου προφίλ με πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή σου. Η διεύθυνση, το τηλέφωνο, ο ιστότοπος και το είδος της επιχείρησης είναι τα πρώτα βήματα που θα χρειαστούν για να ολοκληρώσεις το προφίλ σου. Έπειτα, με πολλές φωτογραφίες που θα ανεβάζεις και με περιγραφές των προϊόντων σου, τα χειροποίητα κεριά θα λάβουν αρκετά clicks. Μπορείς επιπλέον να κάνεις μια στοχευμένη διαφήμιση Google με λέξεις κλειδιά ώστε όλο και περισσότεροι πελάτες να κατευθυνθούν στη σελίδα σου.

Η διαδικτυακή διαφήμιση είναι απαραίτητη στη σημερινή εποχή ώστε να δεις την επιχείρησή σου να ανθίζει και να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Μην ξεχνάς πως θα πρέπει να έχεις μια ιδιαίτερη συσκευασία και να εξυπηρετείς τους πελάτες σου με τον πιο χαμογελαστό τρόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *