ΚΑΝΑΠΕΣ-TVΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Διακόσμηση με marble details

Διακόσμηση με marble details

Η διακόσμηση με μαρμάρινα στοιχεία είναι και φέτος must! Το μάρμαρο αποτελεί την απόλυτη τάση στην διακόσμηση χάρη στην minimal, classy αισθητική που αποπνέει και μπορεί ακούγοντας την λέξη μάρμαρο το μυαλό μας να πηγαίνει αποκλειστικά στο υλικό ωστόσο η νέα τάση για το 2022 είναι marble decoration όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως υφάσματα που μιμούνται την όψη μαρμάρου. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τα decoration trends δείτε παρακάτω τρεις τρόπους που θα το κάνουν να μοιάζει βγαλμένο από τις σελίδες περιοδικού. 

Marble έπιπλα 

Τα έπιπλα είναι ο κατεξοχήν τρόπος να εντάξετε το μάρμαρο στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιλέξτε μαρμάρινους πάγκους για τις κουζίνες σας, μαρμάρινα τραπεζάκια σαλονιού ή ακόμη και μαρμάρινα γραφεία που θα τοποθετήσετε στο δωμάτιο εργασίας σας αν η τηλεργασία αποτελεί πλέον μέρος της ζωής σας. Οι μεγάλες επιφάνειες από μάρμαρο θα χαρίσουν στην διακόσμησή σας αριστοκρατικό και πολυτελές ύφος. Φροντίστε βέβαια να διατηρήσετε την ισορροπία και να μην γεμίσετε τον χώρο σας αποκλειστικά με μαρμάρινα έπιπλα. Μπορείτε πάντα να κάνετε ένα mix & match με άλλα υλικά όπως το ξύλο ή το μέταλλο. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο σύγχρονο και είμαστε βέβαιοι πως θα σας ενθουσιάσει. 

Marble εφέ στους τοίχους

Οι τοίχοι καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σπιτιού σας και σίγουρα δεν θέλετε να είναι αδιάφοροι. Επιλέξτε ένα ή κάποια από τα δωμάτια του σπιτιού στους τοίχους των οποίων θέλετε να προσδώσετε ένα ενδιαφέρον στοιχείο και βάψτε τους με τις κατάλληλες τεχνοτροπίες που θυμίζουν μάρμαρο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! Σας συμβουλεύουμε να ξεφύγετε από το παραδοσιακό άσπρο-μαύρο-γκρι και να επιλέξετε τριπλέτες όπως γαλάζιο-άσπρο-ασημί, χρυσό-άσπρο-γκρι ή ακόμη και σμαραγδί-χρυσό-γκρί που θα κάνουν το μαρμάρινο εφέ πιο ενδιαφέρον. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους υπόλοιπους τοίχους του σπιτιού και επιλέξτε κάποιο χρώμα ή απόχρωση από το μάρμαρο που υπάρχει στον χώρο, καθώς δεν θέλετε οι τοίχοι να κινούνται σε εντελώς διαφορετικούς τόνους.  

Marble λεπτομέρειες 

Αν δεν επιθυμείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές στον χώρο σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε μικρά διακοσμητικά στοιχεία από μάρμαρο τα οποία αρκούν για να δώσουν στον χώρο το αποτέλεσμα που θέλετε. Αναζητήστε μαρμάρινους δίσκους τους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε στο κομοδίνο σας χρησιμοποιώντας τους ως μπιζουτιέρες, ρολόγια με εφέ μαρμάρου, μαρμάρινα σουβέρ τα οποία θα τοποθετήσετε στο τραπέζι του σαλονιού σας, μαρμάρινα διακοσμητικά δοχεία για το μπάνιο σας, είτε κουτιά με marble effect που θα χρησιμεύσουν για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Οι λεπτομέρειες είναι πάντα σημαντικές και μπορούν να κάνουν την διαφορά! 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *