ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Νέο site/blog: Πρόγραμμα Ηλιακή Ταράτσα

Το πρόγραμμα Ηλιακή Ταράτσα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη που διαθέτει δική του ταράτσα ή στέγη να αποκτήσει ένα επιπλέον εισόδημα για τα επόμενα 25 χρόνια, παράγοντας και πουλώντας τη δική του ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια του ήλιου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων που επιτρέπει σε όλους μας την εκμετάλλευση της δωρεάν, ανεξάντλητης και απολύτως φιλικής προς το περιβάλλον, ηλιακής ενέργειας.

Όχι ξοδεύοντας αλλά προσθέτοντας χρήματα στο εισόδημά μας. Χωρίς να είναι απαραίτητη η υποθήκευση και προσημείωση επί του ακινήτου, χωρίς καμία διαδικασία και ταλαιπωρία, μέσα σε λίγους μήνες μπορείτε να προσθέσετε στον προϋπολογισμό σας ένα σημαντικό ποσό, που μπορεί να φτάσει έως και τα 7.700* ευρώ το χρόνο για τα επόμενα 25 χρόνια. Καθαρά, αφορολόγητα και χωρίς κόπο.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να αυτοχρηματοδοτείται από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας στη ΔΕΗ, να αποπληρώνει το δάνειο χωρίς άλλη συνδρομή από τον πελάτη, αλλά και να δημιουργεί ένα σημαντικό ετήσιο οικονομικό όφελος από τον πρώτο κιόλας χρόνο.

Με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής για το Πρόγραμμα Ηλιακή Ταράτσα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σε συνεργασία με τη θυγατρική του εταιρεία  Post Bank Green Institute, αναλαμβάνει τα πάντα: την οικονομοτεχνική μελέτη, τη χρηματοδότηση της αγοράς και εγκατάστασης, την εγκατάσταση, την ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών.
Δείτε και άλλα παρόμοια sites στην κατηγορία του apn εδώ: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

AYTO EINAI ENA NEO SITE ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ APN https://athensphotonews.gr/greece ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 26000 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SITES ΚΑΙ BLOGS . ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE/BLOG ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *