ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΦαγητό

Sushi Bar & Noodles Aya Official

Sushi Bar & Noodles Aya Official

Η απόλυτη εμπειρία γαστρονομίας που θα σας μυήσει στα μυστικά της Ασιατικής και Ιαπωνικής φιλοσοφίας, προσφέροντάς σας μια πλούσια ποικιλία από σούσι και noodles.

Sushi Bar & Noodles Aya Official Με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του το διακριτικό σέρβις και μέσα από 163 εξαιρετικές γεύσεις καλύπτει όλο το φάσμα της γαστρονομίας της Άπω Ανατολής (κινεζική, βιετναμέζικη, ιαπωνική και πολυνησιακή κουζίνα), ενώ τα πιάτα είναι εξευρωπαϊσμένα, χωρίς να χάνουν το χαρακτήρα τους.

Οι master sushi chef θα σας μυήσουν στο αυθεντικό σούσι, θα δοκιμάσετε λαχταριστά πιάτα noodles, γλυκόξινο χοιρινό και κοτόπουλο, τραγανή πάπια Πεκίνου, γευστικές σούπες, ρύζι στο wok αλλά και κοτόπουλο τεργιάκη με τη μυστική συνταγή του Ασιάτη chef Amin Ryazan.

Φυσικά δεν λείπουν οι εκλεκτές οινικές επιλογές, τα cocktails και τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά για το τέλος.

Το εστιατόριο διαθέτει δύο εξωτερικούς χώρους, στη είσοδο του μαγαζιού αλλά και στην πλατεία όπου κυριαρχεί το φυσικό στοιχείο.

Η κουζίνα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 12:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και σας περιμένει για μια απολαυστική εμπειρία, μέσα από αυθεντικό, φανταστικό φαγητό, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα υλικά σε λογικές τιμές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε…

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *