E-SHOP

Πάσχα στην Κέρκυρα All Inclusive με 129€ το άτομo για 4 ημέρες

gelinatouristas3

 

Προσφορά all inclusive !!! 

Πάσχα στην Κέρκυρα! All Inclusive πακέτο 4 ημερών σε ξενοδοχείο 5*, σε double room με πλήρη διατροφή και Δωρεάν όλα τα αναψυκτικά – κρασιά – ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων ,παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο καθώς και Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, μόνο 129€ / το άτομο!

Η προσφορά ισχύει για την περίοδο του Πάσχα από 03/05/2013 έως 06/05/2013 Και περιλαμβάνει:

  • Τέσσερις (4) ημέρες – τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε double room για ένα άτομα στο ξενοδοχείο Gelina Village 5*  στην Κέρκυρα
  • Διατροφή All Inclusive με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα καθώς και όλα τα ποτά-αναψυκτικά-καφέδες κατά την διάρκεια των γευμάτων 
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα σε πλούσιους πασχαλινούς μπουφέδες με ζωντανή μουσική
    • Gelina Village 

    Το Gelina Village Resort And Spa είναι ειδυλλιακά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης. Το Gelina Village Resort And Spaβοηθά τις οικογένειες με παιδιά προσφέροντάς τους παιδική χαρά και παιδότοπο. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν μπιλιάρδα και εσωτερική πισίνα. Εκτός από αίθουσα συνεδριάσεων και σάουνα το ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, καθαριστήριο και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Όλα ταδωμάτια διαθέτουν συσκευή για καφέ/τσάι, , και τηλεόραση. Τηλέφωνο και ψυγείο υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Τα Esperii Port και Canal D’Amour Beach απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο από το Gelina Village Resort And Spa. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Κέρκυρας απέχει σχεδόν 60 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Επιπλέον, το Acharavi Beach απέχει λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια.

    • Info Επιχείρησης

    To ταξιδιωτικό γραφείο TOURISTAS TRAVEL SERVICES από το 1978, και για πάνω από 3 δεκαετίες λειτουργίας με μια σταθερά ανοδική πορεία, έχει κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στην Ελληνική τουριστική αγορά.

    Η πολύχρονη εμπειρία μας και η μεθοδική εργασία μας έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικών υπηρεσιών , τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη – ταξιδιώτη.

Δείτε τα πάντα για την Κέρκυρα στον ελληνικό κατάλογο του apn:
Κέρκυρα, Επτάνησα

 

Μια σκέψη για το “Πάσχα στην Κέρκυρα All Inclusive με 129€ το άτομo για 4 ημέρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *