Επικαιρότητα

Ρατσιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.

Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε “Σκοπιανούς”, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς».
Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.

Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει από καιρό σ’ αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι.

Αναρωτιέται κανείς: Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός, παρελαύνοντας επισήμως και συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης, να προσβάλλει την ανθρωπιά μας, να εκθέτει τη χώρα μας και να παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τη ρητορική μίσους; Ζούμε στο 2010, και μάλιστα με κυβέρνηση σοσιαλιστών, ή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο στρατός διεκδικούσε και είχε άλλο ρόλο στα πράγματα της χώρας;

Πηγή: ΕΝΕΤ

Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του αγήματος των βατραχανθρώπων

Σε διαθεσιμότητα ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.

Η εντολή δόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού βίντεο, που αναρτήθηκε από νωρίς το πρωί σε σελίδες του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος, ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI[/youtube]

4 σκέψεις σχετικά με το “Ρατσιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

  • χρωσταμε την υπαρξη μας σαν ΕΘΝΟΣ και κρατος σε ανθρωπους σαν αυτους και οχι σαν γουρουνια σαν τον ΥΠΕΞ την περιοδο των ΙΜΙΩΝ — μηπως ηταν αυτος & εσυ χρυσοχοιδη εκει μαζι με τα παιδια αυτα??? αυτοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ και εσεις ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    Σχολιάστε
  • Pingback:

  • θα συμφωνησω με τον Πανο και θα συμπληρωσω οτι αυτοι που ανατριχιαζουν ( εικονικα ) τωρα, ειναι αυτοι που αφησανε ασυστολα να φτασει η κατασταση εδω που εφτασε, κυριοι υπαρχοι μεγαλοι αγανακτηση στον Ελληνικο λαο οχι προσωπικα με τους μεταναστες αλλα με την επιβολη τους και τον τροπο που τουσ φορτωσαν στην πλατη μας., αποδειξη ειναι η ιδια εξαθληωση που εχουν οι μεταναστες απο την ελληψη προγραμματος και προνοιας κατα την εισοδο τους, ειμαστε ολοι θυματα μιας πολιτικης που ως συνηθως την βιωνουμε εμεις και οχι στην Εκαλη , κ.τ.λ εκει δεν εχω δει ουτε μεταναστες ( εκτος απο υπερετες που τους εχουν ) ουτε κλεφτες κ..τ.λ

    Σχολιάστε
  • Θα βγει το κάθε αδιάντροπο τσουτσέκι της δημοσιογραφίας και της πολιτικής να καταδικάσει τι;
    Τα λαμόγια που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα και συρρίκνωσαν πνευματικώς, πολιτισμικώς, φυλετικώς και εδαφικώς τον τόπο μας (πολιτικοί) και τα κοράκια που διαμορφώνουν αντιλήψεις εμποτισμένες με ηττοπάθεια, μιζέρια και τρόμο (δημοσιογράφοι) έχουνε το θράσος να σχολιάσουν το φρόνημα των οϋκάδων και το συγκεκριμένο περιστατικό;
    Εξοργίζονται, ενοχλούνται, κοινώς σπάζονται με τα συγκεκριμένα παλικάρια γιατί δεν καταλαβαίνουν τίποτα κι ο κόσμος που παρευρίσκετο εκεί τους χειροκρότησε και τους θαύμασε!
    Σπαστείτε λοιπόν… Σπαστείτε!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *