Συναυλίες (Live)

Röyksopp & Moderat στην Πλατεία Νερού

Röyksopp & Moderat στην Πλατεία Νερού

Röyksopp & Moderat στην Πλατεία Νερού, δύο από τα πιο σημαντικά και δημοφιλή ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Η εμφάνιση και των δύο θα συνοδεύεται από ένα light show που, μαζί με τα τραγούδια τους που το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει, θα προσφέρει μία οπτικοακουστική εμπειρία σε όσες και όσους παρευρεθούν.

Οι headliners Röyksopp κοντεύουν να συμπληρώσουν 20 χρόνια πορείας αλλά παραμένουν ένα από τα σπουδαία και δημιουργικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ξεκίνησαν το 1998, στο Tromsø και από το εμβληματικό ντεμπούτο τους “Melody A.M.” (2001) μέχρι το “Inevitable End” (2014), κατορθώνουν πάντοτε να παρουσιάζουν δουλειές που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών, κινούμενοι σε ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής – από την trip hop, ambient, chill out, downtempo μέχρι την synthpop, eurodance, house.

Για τους Moderat μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα, ιδίως μετά την εμφάνισή τους στην Αθήνα, τον Νοέμβριο του 2016. Το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show που μας προσέφεραν, όπου ήχος και φως έκαναν τους πάντες να λικνίζονται στους ρυθμούς τους, αναμένεται να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στην Πλατεία Νερού και το Release Athens 2017.

Τρίτο όνομα της βραδιάς, ένας Έλληνας μουσικός το όνομα του οποίου ήδη συνοδεύεται από τα κολακευτικότερα σχόλια σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Ο Larry Gus (καλλιτεχνικό όνομα του Βεροιώτη – και νυν κάτοικο Μιλάνου – Παναγιώτη Μελίδη), είναι ένας πολυσύνθετος και ταλαντούχος συνθέτης, παραγωγός, τραγουδιστής και πολυοργανίστας. Για πάνω από μια δεκαετία, αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της εγχώριας σκηνής.

Μαζί τους επίσης οι: The Rattler Proxy + Etten

Εισιτήρια: 40€ (μονό εισιτήριο) και 75€ (διπλό), μέχρι τις 15/5.
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43€ (μονό) και 80€ (διπλό).
Tαμείο: 50€.

Vip Tickets: 100€ για τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ (2/6 + 16/6) και 140€ για την τελευταία (17/6).
Εισιτήρια τριημέρου: Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων ξεκινά στα 90€.
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή τους θα είναι 100€.
Στις τελευταίες φάσεις της προπώλησης, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 110€.
Προπώληση: 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, viva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *