ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Street Food and Tunes local στην Φωκίωνος Νέγρη

 

Street Food

Κανένας άλλος πεζόδρομος στην Αθήνα δε λατρεύτηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα από τη Φωκίωνος Νέγρη – τόπος συνάθροισης καλλιτεχνών και λογίων και αγαπημένο μέρος για ραντεβού και ξεφαντώματα από παρέες.
Μεγάλη τιμή λοιπόν, για τα Street Food and Tunes του deBόp(www.debop.gr) να τα φιλοξενεί αυτό το τόσο ιστορικό μέρος, μία γειτονιά με έντονη δράση που προσπαθεί έμπρακτα να αναβιώσει το ένδοξο παρελθόν της!

Τρίτη 29 Μαρτίου, σας δίνουμε μία καλή αφορμή να ξαναγνωριστείτε με το πιο όμορφο σημείο της, ακόμη, αρχοντικής Κυψέλης!
To απόλυτο STREET event σε ένα από τα πιο όμορφα STREET περιβάλλοντα!

Τόπος συνάντησης ο φιλόξενος χώρος του Ορφέα στο 25 της Φωκίωνος Νέγρη – ιδιοκτησία μίας οικογένειας με μακρά ιστορία στη νυχτερινή ζωή της περιοχής.
Εκεί, το ξύλινο deck του θα γεμίσει πολυπολιτισμικές μυρωδιές και γεύσεις και μουσικές που θα σας τρέψουν σε χορό!
Street Food and Tunes, λοιπόν.
Local.
Για «Φωκιωνεγρικούς» και άλλους που θα γίνουν τέτοιοι!

Ο αγαπημένος μας σεφ, Βασίλης Σπόρος, μας προτείνει αυτή τη φορά να δοκιμάσουμε εκτός από τα δύο all mexican classics που γευτήκαμε στο Χαλάνδρι, το Bánh mì, ένα street πιάτο με ρίζες στο Βιετνάμ και τη Γαλλία, που οι απόδημοι Ασιάτες εξέλιξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά trends ανά τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *