Επικαιρότητα

Συγκεντρώσεις “αγανακτισμένων” πολιτών στις πλατείες της Ελλάδας

Εκδηλώσεις αγανάκτησης αλά… ισπανικά κατά της κρίσης προγραμματίζουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες για απόψε στην πλατεία Συντάγματος, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στα Γιάννενα, στη Λάρισα, στο Βόλο, στη Λαμία, στην Καρδίτσα,στην Κέρκυρα , στη Ζάκυνθο , στη Ρόδο , στη Δράμα , στην Ιεράπετρα, στην Κοζάνη , στην Σάμο , στην Χίο, στη Μυτιλήνη, στην Πρέβεζα , στη Λαμία, στο Αγρίνιο , στη Χαλκίδα , στην Έδεσσα , στα Τρίκαλα και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

Οι κινητοποιήσεις οργανώθηκαν μέσω facebook και σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες πολίτες έστειλαν ηλεκτρονικά μηνύματα υποστήριξης, στα οποία δήλωναν ότι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι τώρα έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στο γκρουπ «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα» πάνω από 20.000 άτομα.

Και παρά το ότι η σελίδα, για άγνωστους λόγους, «εξαφανίστηκε», αμέσως δημιουργήθηκαν καινούργια groups στα όποια μέσα σε λίγη ώρα χιλιάδες νέοι στην πλειοψηφία Έλληνες δηλώνουν ότι σήμερα θα είναι εκεί: Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.

Η συμμετοχή μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους, τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνά κάθε προηγούμενο και φτιάχνει ένα μοναδικό ειρηνικό κίνημα που φωνάζει σε όλους τους τόνους ότι «Οι Έλληνες δεν κοιμούνται…».

Δείτε στο χάρτη όλες τις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις
View Democracia real – #greekrevolution in a larger map

VIDEOS ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ:
[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ' resultsPerPage="16" hqThumbs="true"]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *