Επικαιρότητα

Συνελήφθη για ληστεία συνταξιούχος…πυροσβέστης

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν ο συνταξιούχος πυροσβέστης ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς, μετά από ληστεία που διέπραξε σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Περιστερίου, καθώς και ένας ακόμη έλληνας κακοποιός που συνελήφθη μετά από ληστεία σε στην Καλλιθέα, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που τους ανακρίνουν προσπαθούν να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, λίγο πριν τις έντεκα το πρωί, εισέβαλλε στο υποκατάστημα της τράπεζας Citybank που βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Ο συνταξιούχος πυροσβέστης, με την απειλή ψεύτικου όπλου ακινητοποίησε προσωπικό και πελάτες, και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Βγαίνοντας, όμως, καταδιώχτηκε από το πλήρωμα περιπολικού που περνούσε από το σημείο και συνελήφθη σε μικρή απόσταση από την τράπεζα.

Ο δεύτερος ληστής τράπεζας συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο Έλληνας κακοποιός μπήκε σε κατάστημα της ASPIS BANK στην οδό Θησέως 172, απείλησε υπαλλήλους και πελάτες, αφαίρεσε τα χρήματα και βγαίνοντας από την τράπεζα καταδιώχθηκε από πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας που έκανε περιπολία και συνελήφθη.

Και αυτός καταθέτει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας που διερευνούν τη συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *