ΜΟΥΣΙΚΗ

Θα δοθεί “χάρη” στον Jim Morrison μετά θάνατον

42 χρόνια μετά το σκανδαλώδες γεγονός, ο θρυλικός τραγουδιστής Τζιμ Μόρισον ενδέχεται να απαλλαγεί μετά θάνατον από την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, χάρη σε παρέμβαση του κυβερνήτη της Φλόριδας, ο οποίος θέλει να αποκαθάρει το όνομα του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος«Doors» πριν τη λήξη της θητείας του.

Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής κυβερνήτης της Φλόριδας Τσάρλι Κριστ, του οποίου η θητεία λήγει τέλος του 2010, προβλέπεται να καταθέσει τονΔεκέμβριο αίτημα χάριτος υπέρ του Τζίμ Μόρισον, ο οποίος διώχθηκε για απρεπείς πράξεις έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι.

Ο τραγουδιστής των «Doors» διώχθηκε ποινικά για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι, την 1η Μαρτίου 1969.

Ο Μόρισον κατηγορήθηκε πως έδειξε τα απόκρυφα σημεία του στους θεατές, κάτι που δεν αποδεικνύεται από τα φωτογραφικά στοιχεία, και πως προσποιήθηκε ότι έκανε στοματικό έρωτα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος.

Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε οκτάμηνη φυλάκιση, αλλά είχε ασκήσει έφεση προτού αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1971 σε ηλικία 27 ετών.

Jim Morrison (The Doors) gets arrested in Miami 1969

http://www.youtube.com/watch?v=4Ap2GNPsXPM

The Doors – OG Historic Live Miami Show & Arrest Photos, Did Jim Morrison Whip It Out ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *