Αθλητικά

Τρίτος ο Άρης ,νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε στην τελευταί αγωνιστική των πλέϊ οφ τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» με 3-2 ύστερα από ένα καλό παιχνίδι όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 29 Ιουλίου. Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν οι Μαλεζάς (11΄ αυτ.), Χαβίτο 32΄ και Κάμπορα με πέναλτι (63΄). Ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει δύο φορές (22΄ Παπάζογλου, 45΄+ πέν. Τσιρίλο).
Στην πρώτη κιόλας καλή επιθετική προσπάθεια ο Άρης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ: Από γύρισμα του Χαβίτο από δεξιά στο 11΄, ο Μαλεζάς στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και με το αυτογκόλ του διεθνή αμυντικού, οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν με 1-0.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ ήταν γρήγορη: Στο 22΄ από σέντρα του Κουτσιανικούλη και κεφαλιά του Παπάζογλου από το ύψος του πέναλτι ο “δικέφαλος του βορρά” έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Ο Κάμπορα στο 27΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από πολύ κοντά, όμως πέντε λεπτά αργότερα στο 32΄ ο Αρης πήρε και πάλι το προβάδισμα με πλασέ του Χαβίτο, μετά από προσπάθεια του Μεριέμ.

Η ομάδα του Σάντος δεν το έβαλε κάτω και στο 45΄ κέρδισε πέναλτι (χέρι του Φερνάντες), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιρίλο και με αυτό τον τρόπο έκλεισε το ημίχρονο (2-2).

Οι παίκτες του Κούπερ μπήκαν πολύ δυνατά στο β΄ ημίχρονο και στο 63΄, μετά από χέρι του Εντίνιο μέσα στην περιοχή, ο Σταθόπουλος καταλόγισε πέναλτυ υπέρ του Αρη. Ο Κάμπορα εκτέλεσε ψύχραιμα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αρη με 3-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα το οποίο στέλνει τον Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (έναν γύρο πριν τα πλέϊ οφ).

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Κίτρινες: Φερνάντες – Βιεϊρίνια, Εντίνιο, Σορλέν, Αραμπατζής

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντες, Αντού (82΄ Κάλβο), Μεριέμ (90΄ Ντέιλι), Κάμπορα (80΄ Αραβίδης), Χαβίτο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Εντίνιο (86΄ Ευθυμιάδης), Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου (81΄ Σαχπεκίδης), Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Φιλομένο

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9eiWPSNy9Ag[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *