40 σκέψεις σχετικά με το “Troktiko blog: Τελευταία άρθρα, αποκαλύψεις

  • Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΗ είπε…
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΠΑΜΠΑ;ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΖΕΣΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑΣΤΑ ΜΠΕΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΩΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ;…ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;;;…ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ;

    Σχολιάστε
  • Ο/Η Ανώνυμος είπε…
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ …ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΑΣ…ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ.Λ.Π.Η ΔΙΦΩΝΙΑ ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΟΜΑΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ…ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΝΓΚ.ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΠΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

    30 Σεπτεμβρίου 2010 4:58 π.μ.

    Σχολιάστε
  • O XΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΤΑΛΑ ΙΔΑΝΙΚΟΥ.”Η ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΜΙΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ…

    Σχολιάστε
  • ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΕΙΣ ΧΩΜΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΙΝΟΥΝ.

    Σχολιάστε
    • Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΘΕΙ.ΤΑ ΑΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ .ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΜΠΟΡΟΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.(ειμαι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ). – ΠΡΟΙΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ………!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΧΑΡΑ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ.ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.

      Σχολιάστε
      • ΣΥΜΦΩΝΩ!ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

        Σχολιάστε
  • O ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΝΑΦΑΙΡΩΜΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ .ΜΗ ΒΙΑΣΘΕΙΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩ.ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ….ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΘΑΤΕ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    Σχολιάστε
  • Δεν ξέρω αν με δει κάποιος.αλλά είμαι συγκλονισμένος
    από την εκτέλεση του Σωκρατη.(το έχει το όνομα φαίνεται.).Η πατρίδα μας δεν κυβερνήθηκε ποτέ από πατριώτες.Διαβάστε τον “ζητιανο” του Καρκαβίτσα και θα βγάλετε ένα κάποιο συμπέρασμα.Το πρόβλη-
    μα στον τόπο μας είναι ότι η μεγαλύτερη εθνικο απελευθερωτική και κοινωνική επανάσταση που έγινε στον κόσμο,δυστυχώς πέτυχε μόνο στον τομέα να διώξη τους χωροφύλακες από τον τόπο,(τους τούρκους),τα πραγματικά αφεντικά παρέμειναν και πήραν μάλιστα και μεγαλύτερα προνόμια και αρμοδιότητες.αυτοί ήταν και είναι οι κοτσαμπάσηδες
    που αγκαλια με την ιουδορωμαική εκκλησία,δεν μας άφησαν στιγμή να αναζητήσουμε και να βρούμε την ταυτοτητά μας. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ελληνισμός της διασποράς και έτσι δεν μπορούν να την εξαφανήσουν τελείως.Έτσι γινόταν και επί Τουρ-κοκρατίας,οι Έλληνες του εξωτερικού ήταν αυτοί που κράτησαν τη σημαία ψηλά.Εντός με τους τοπο-
    τηρητές των Τούρκων,(πατριάρχες δεσποτάδες και λοιπούς καλούς ανθρώπους) η Ελληνική παιδεία τα γράμματα και οι επιστήμες ήταν σε σκληρό διωγμό!
    Όσοι δεν έχετε δηλητηριαστε’ι από το διαχρονικό ανθεληνικό δηλητήριο κρατήστε δυνατά την προσπά-
    θεια για κάθε τι το Ελληνικό,γιατί και μεις όπως όλοι οι λαοί του κόσμου δικαιούμαστε να έχουμε την ταυ-
    τότητά μας.γράψτε Ελληνικά και δεν πειράζει ας κάνετε και λάθη, αυτά σιγά σιγά ξεπερνιούνται.
    Ένας καλός τόπος με ολόκληρη βιβλιοθήκη, χωρίς κοματικό χρώμα,αν θέλουμε να μάθουμε ποιοι είμαστε είναι: http://www.davlos.gr . Το αίμα ποτέ δεν σταμάτησε τη ζωη,απεναντίας θεριεύει το δέντρο της.
    Ας έρθουν να σκοτώσουν κι εμένα άλλωστε είμαι αρκετά μεγάλος στα χρόνια εν νοώ.Δεν τους φοβούμε!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • I FWTIES ESVISAN ALLA 200 ATOMA STIN AYLONA TA EXOUN MESA 2 MERES XWRIS NA KANOUN TPT ETSI GIA NA UPARXOUN ME KRANOI KAI EXARTISEIS MONIMA FOREMENA…….IMARTOOOOOON….AS ORGANOTHOUN LIGO NA XEROUN K TI KANOUN…..

    Σχολιάστε
  • ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΡΉΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΜ ΛΗΓΕΙ .ΣΕ………….. ) ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ -ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ …………….ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ !!!!!!! ΟΥΦΦΦΦΦ ΦΥΣΑΓΑ ΞΕΦΥΣΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΝΕΥΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ !!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΩΡΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ – ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) . ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ………………..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑ ……………………………

    Σχολιάστε
  • ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΣ
    ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ
    INTERNET. ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ
    ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ <> ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    Σχολιάστε
  • Οι Τούρκοι κρεμάσανε τον πρωθυπουργό τους και τον υπουργό εξωτερικών για μίζες και κάτι άλλα. Άμα δείτε να μπεί κανένας φυλακή από τους δικούς μας να με χέσετε. Οι εξεταστική έγινε για να τα κουκουλώσουν. Δεν ξέρω αν μέσα σε αυτή την επιτροπή είναι και αυτοί που τα έπιαναν. Άντε ταλαίπωρε Πατρινέ να ξαναπάρεις την καρέκλα και το τραπέζι που σου κατέσχεσαν για 100 ευρώ.

    Σχολιάστε
  • πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας ,οτι μας εχουνε χωρισει σε ομαδες αριστερων δεξιων κεντροων κ,αλ, για να μπορουν να μας ελεγχουν ,μας φερανε ενα θεο εβραιο μας τον επεβαλαν ,μας εξαφανισαν την γλωσα ,και δεν μπορουμε να συνενωηθουμε,και ετσι αυτοι ζουν καλα και μεις χειροτερα.
    -χωρις να θελω να το πεξω υπερ πατιωτης,αλλα ασ μου πει καποιος μετα χριστου!!!!!που εισαι ελλαδα????????

    Σχολιάστε
    • Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

      Σχολιάστε
    • ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

      Σχολιάστε
  • φαντασου ,τωρα (2010) μετα απο 80 χρονια καποιοι προσπαθουν να αθοωσουν του προδοτες της μικρας ασιας του ΠΟΝΤΟΥ της ΑΝ, ΘΡΑΚΗΣ,και να δεις που θα τα καταφερουν τα ερπετα, με την βοηθεια των πολιτικων που σφυριζουν αδιαφορα,και εμεις φωναζουμε ,φερτε πισω τα κλεμενα και να πανε ολοι στο πουλι.
    Εδω δεν μπορουμε να τα βαλουμε με τους πεθαμενους,θα τα βαλουμε με τα ζωντανα ερπετα?

    Σχολιάστε
  • ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
    ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ
    ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ
    ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ (ΕΦΙΑΛΤΗΣ)
    ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΟΥ.

    Σχολιάστε
  • Στη γωνιά που οι αλητοξυπόλυτοι έκαψαν τους συνανθρώπους μας ν’ αναρτηθεί αναμνηστική πλάκα με τα ονόματά τους όπως του Πέτρουλα, και στη γωνία αυτή να δοθεί ανάλογη ονομασία.

    Σχολιάστε
  • Στη γωνιά που οι αλητοξυπόλυτοι έκαψαν τους συνανθρώπους μας ν’ αναρτηθεί αναμνηστική πλάκα με τα ονόματά τους και στη γωνία αυτή να δοθεί ανάλογη ονομασία.

    Σχολιάστε
  • Ρε που είναι τα ονόματα με τους φακελάκιδες.
    Ρε που είναι τα ονόματα με τους TOR M1
    Ρε που είναι τα ονόματα με τους εισηγητές από κακούργημα το χρηματιστήριο έγινε πλημμέλημα.
    Ρε που είναι τα ονόματα με τα 20 δις που φάγανε από το κτηματολόγιο.
    Ρε ποιος έκανε τις υποκλοπές. Αν σας βαστάει ο κώλος πείτε πως ήταν οι αμερικάνοι.
    Ρε ποιος ήταν πρώτος στη μίζα με τους ρασοφόρους.
    Ρε ποιος έφαγε τα 3,5 δις από τα ομόλογα.
    Ρε άλλοι ψάχνανε τα σκουπίδια για κανένα κουνουπίδι και ο άλλος έκανε γάμο με ασημένιες μπομπονιέρες.
    Κούνια που σας κούναγε που θα το μάθετε ποτέ.

    Σχολιάστε
  • E LINES AFISTE TIS KAKIES KE …IRTHE I ORA NA GINOUME K I N O N I A NA GINOUME ALILEGII O ENAS GIA TON ALO TRIGIRO EHTHRI KE EMIS ….ELA XIPNISTE DEN IPARHOUN ALA PERITHORIA HAZOHAROUMENIAS

    Σχολιάστε
  • einai eukolo na kathgoroume k genika na krinoume tis simperifores twn allwn ,alla diskolo na vriskoume lyseis gia ta koinonika k oikonomika provlimata pou mastizoun th xora mas ,sigoura aytoi oi imimatheis parakolouthoun ta tektenomena ,eite vafontas ta nixia tous mprosta sth tv ,eite anamesa sthn agoniodh prospathia tous na vroun ena kalo krevati gia to vradi .to kalitero to eipe o proin proedros ths galias pantos to pio aplo pou mporo na skefto einai oti gia na ta pas kala me tous allous prepei na eisai o idios kala ,mou ftanei gia na apoktiso thn elaxisth ethnikh sinidish ,giati ego thelo h ellada na apotelei organikh enothta tis ifiliou k eimai sigouros oti mporei na prosferei ..

    Σχολιάστε
  • ανθρωποι ανεργοι, οι μισθοι λιγοστευουν, δεν υπαρχει κανεις να μας προσεξει. δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξη ποτε κανεις φιλοι μου. ενω ολα μειωνονται και ο κοσμος δεν τα φερνει βολτα γιατι δεν μειωνουν και οι τραπεζες αναλογικα τις δοσεις και τα δανεια προς τον κοσμο? αυτος που πηρε στεγαστικο η οτι αλλο σε δανειο πριν, ειχε δουλεια ενω τωρα δεν εχει.
    ο δημοσιος υπαλληλος ειχε εισοδημα που τωρα δεν εχει.
    γιατι δεν αναπροσαρμοζουν και οι τραπεζες τις δοσεις προς τον κοσμο? πως θα σωσει το σπιτι του ενας ανθρωπος που σημερα εχει το μισο εισοδημα απ’ οτι ειχε χτες?

    Σχολιάστε
  • ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΕΖΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ? ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

    Σχολιάστε
  • αλήθεια είναι τους είδα και εγώ
    αγκαλιά τους ελληναράδες
    :))))

    περιφερόμενοι ελληναράδες μάγκες εκ του ασφαλούς πίσω από τα βρακιά χαζών ουκάδων που τραγουδάνε τραγουδάκια του δημοτικού της…επταετίας.
    κάτι τέτοιους είχαν συνεργάτες οι γερμανοί Στέλλα μου, τους είχαν κάνει και χωροφύλακες…

    Σχολιάστε
    • το χειρότερο είναι ότι πολλοί τους επικροτούν ρε Μάνο! Κρίμα τι να πω.Ευτυχώς που την έχω “κάνει” απο Αθήνα και βλέπω τα χάλια από tv ή internet.

      Σχολιάστε
    • me exeis valei pragmatika se skepsh re sy stella ..aytos pou tha eprepe na ntrepete eisai esy ..aytoi pou vrizeis aurio tha yperaspizontai to spiti sou k ta paidia sou .makari na mh xreiazotan alla ..a k kati allo molis diavasa gia to thanato enos 15 xronou apo ypervolikh dosh .mhpos xereis pou vriskontai ta ergostasia paragoghs ths koloprezas?

      Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *