Επικαιρότητα

Ζητά επανέλεγχο της περιουσίας του ο πρώην υπουργός Βουλγαράκης

Επιστολή προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Ζίμενς, απέστειλε ο πρώην υπουργός Βουλγαράκης. Σύμφωνα με την επιστολή του ο κ Βουλγαράκης δίνει πλήρη εξουσιοδότηση στην επιτροπή να προβεί σε οποιοδήποτε έλεγχο επιθυμεί και με όποιο τρόπο εκείνη κρίνει πρόσφορο.

Επανακαταθέτει δε και τα έγγραφα των κινήσεων των τραπεζικών του λογαριασμών. Επισημαίνει δε ότι ήδη έχει διερευνηθεί διεξοδικά το σύνολο της περιουσίας του της δικιάς του και της συζύγου του από ειδικό κλιμάκιο του υπ Οικονομικών ενώ υπενθυμίζει ότι για την υπόθεση της Ζιμενς δεν είχε ούτως ή άλλως αρμοδιότητα ως υπουργός.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens Σήφη Βαλυράκη, επανακαταθέτει τις κινήσεις των λογαριασμών του, ύστερα από την επιστολή του αρμόδιου αντιπροέδρου της Βουλής περί αρνήσεως να τα καταθέσει.

Στην επιστολή αναφέρει ότι το σύνολο της περιουσιακής του κατάστασης αναφέρεται στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που βρίσκονται στη Βουλή, ενώ έχουν ερευνηθεί διεξοδικά επ’ ευκαιρία της διερεύνησης της υπόθεσης του Βατοπεδίου από ειδικό κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών που συνεστήθη κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας με τη συγκατάθεσή του.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *