ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ZTE Nubia Z5 high end smartphone από την Κίνα

zte-nubia-z5

Μία “άλλη” πρόταση για smartphone έρχεται από την Κίνα και συγκεκριμένα από την ZTE. Η πρόταση αυτή είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πολλά βλέμματα επάνω της μιας και το νέο high-end smartphone της ZTE με κωδική ονομασία Nubia Z5 είναι κάτι παραπάνω από ένα “κινέζικο smartphone”.

Ουσιαστικά το νέο Nubia Z5 είναι εξοπλισμένο με όλο εκείνο το hardware που κάνει ένα smartphone να μπορεί να ανταγωνιστεί (με ευκολία μάλλον) τα υπόλοιπα υπερόπλα των μεγαλύτερων παικτών στο χώρο των κινητών τηλεφώνων. Τετραπύρηνος επεξεργαστής της Snapdragon χρονισμένος στο 1.5Ghz , 2GB μνήμης, οθόνη 5″ ιντσών με ανάλυση 1080p και πυκνότητα pixel στα 443ppi (κατασκευασμένη από την Sharp), κάμερα 13 megapixels και 32GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία χωρητικότητας 2300mAh και λογισμικό Android Jelly Bean 4.1.1 κάνουν το ZTE Nubia Z5 ένα πραγματικό θηρίο από πλευράς specs.  Σχεδιαστικά το Z5 ξεφεύγει λίγο από το κλασικό “κινέζικο” στυλ και φαίνεται (τουλάχιστον από τις φωτογραφίες) αρκετά κομψό και λεπτό. Το πάχος του φτάνει μόλις τα 7,6 χιλιοστά και το βάρος του αγγίζει τα 126 γρ.

Το ZTE Nubia Z5 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα με τιμή τα $555 ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο με άγνωστη για την ώρα τιμή.

[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *