Εκδηλώσεις

School Fest 2009 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

festΟ Δήμος Αθηναίων, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας συνδιοργανώνουν το Πρώτο Φεστιβάλ Δημιουργίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης “School Fest 2009” από την Τρίτη 28 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι), στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία, Πάμε Αθήνα!”.

Για πρώτη φορά οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν συγκεντρωμένα έργα τους, όπως θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικά, ταινίες μικρού μήκους, ψηφιακά μέσα, χειροτεχνίες και ειδικές κατασκευές, με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την αγωγή υγείας.

Το “School Fest ‘09” θα εγκαινιαστεί την Τρίτη, 28 Απριλίου, και ώρα 19.00, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καβάφης”, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί και στην αίθουσα “Φούρνοι” της “Τεχνόπολις”.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δ/νσης Σχολικής Μέριμνας – Δ.Ε.Π., της “Τεχνόπολις”, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού ΑΘΗΝΑ 9.84

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *