Αθλητικά

Άσφαιρη η Εθνική, 0-0 σε φιλικό με την Αρμενία

Δεν ικανοποίησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λίγες μέρες πριν από τη συμμετοχή του στη τελική φάση του Euro 2008. Η εθνική έμεινε στο 0-0 με την Αρμενία και σίγουρα με την εμφάνισή της προβλημάτισε άλλη μία φορά έξι ημέρες πριν από την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι, γεγονός που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Αρμενία και σε δύο φάσεις στο 15’ και 20’ ο Νικοπολίδης απέκρουσε σωτήρια τα σουτ των Πατσατζιάν και Μάρκος.
Από το 25’ και μετά η εθνική ομάδα ισορρόπησε το ματς και άρχισε να πιέζει για το γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 30’, μετά το γύρισμα του Καραγκούνη στη μεγάλη περιοχή των Αρμενίων και την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κασπάσορ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μπασινά, ενώ στο 37’ η Ελλάδα έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο Χαριστέας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το σουτ του Πατσατζιάν στο 38’ έφυγε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Νικοπολίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρμενία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς, πάντως, να φανεί ιδιαίτερα απειλητική για την ελληνική άμυνα.

Αν εξαιρέσει κανείς ένα μακρινό σουτ του Κατσουράνη στο 89’, στο δεύτερο 45λεπτο η Ελλάδα ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Νωρίτερα, η κεφαλιά του Αρακελιάν έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Μπάμπακ Ραφάτι
Κίτρινες: Σεϊταρίδης, Κυργιάκος – Πατσατζιάν
ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος (46΄ Τοροσίδης), Δέλλας (46΄ Αντζας), Μπασινάς, Χαριστέας, Καραγκούνης (46΄ Πατσατζόγλου), Σαλπιγγίδης (46΄ Γκέκας), Κυργιάκος, Αμανατίδης (46΄ Σαμαράς), Κατσουράνης.

Αρμενία (Γιάν Πάουλσεν): Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρζουμανιάν, Αρακελιάν, Βοσκανιάν, Μχιτεριάν (Α. Μινασιάν), Γκαζαριάν (60΄ Μελκονιάν), Μάρκος (54΄ Χακομπιάν), Πατσατζιάν, Μκρτσιάν, Τατεοσιάν

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *