ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η σωστή προετοιμασία για την κορύφωση της στοιχηματικής σεζόν στο τένις

Η σωστή προετοιμασία για την κορύφωση της στοιχηματικής σεζόν στο τένις

Ο Μάης πλησιάζει και οι φίλοι του τένις τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και ανυπομονησία. Οι νόμιμες σελίδες στοιχήματος όπως πχ η https://www.novibet.gr/stoixima έχουν καταστρώσει ήδη τα σχέδια τους για τους καυτούς μήνες τενιστικής δράσης, με χιλιάδες αγορές να είναι διαθέσιμες για τα μεγάλα τουρνουά που θα λάβουν χώρα μεταξύ Μάη και Σεπτέμβρη. 

Μαδρίτη, Ρώμη, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον, US Open και πολλά ακόμα τουρνουά θα προσελκύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, στο δρόμο για τα χρήματα, τη δόξα και φυσικά για μια θέση στα  ATP και WTA Finals. Το τένις έχει φανατικούς φίλους στο στοιχηματικό χώρο αλλά η ανάλυση και η μελέτη του διαφέρουν αρκετά από εκείνη των άλλων σπορ. Όπως φυσικά διαφέρει γενικά στα ατομικά σπορ, που η απόδοση του στοιχήματος εξαρτάται αποκλειστικά από ένα μόνο άτομο. 

Στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν, στα χωμάτινα τερέν της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας είχαμε ήδη την πρώτη έκπληξη. Την κατάκτηση του Μάστερς του Μονακό από τον Ρούμπλεφ. Το χώμα ευνοεί γενικά παίκτες όπως το δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, που μετά τον τελικό του Australian Open δείχνει λίγο έξω από τα νερά του. Παραμένει όμως στην κορυφαία 5άδα του κόσμου και έχει αποδείξει πως το χώμα του πάει αρκετά.
Στο
στοίχημα τένις και ειδικά στις χωμάτινες επιφάνειες, ο Στέφανος πρέπει να είναι οπωσδήποτε ψηλά στις προτιμήσεις σας. Ειδικά με το Ράφα Ναδάλ στη δύση της καριέρας του και με το Νόβακ Τζόκοβιτς να δείχνει για πρώτη φορά πως δεν είναι άτρωτος, τα μάτια μας θα είναι καρφωμένα στις αποδόσεις των μπουκ για το Στέφανο και το Ντάνιλ Μεντβέντεφ. Ερωτηματικό η κατάσταση του Κάρλος Αλκάραθ, που μετά από ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα νωρίτερα στη χρονιά, δείχνει πως κάποιες από τις ευαισθησίες στο κορμί του επιμένουν να του δημιουργούν προβλήματα.  

Όταν θα περάσουμε στα γρασίδια της Γερμανίας και της Αγγλίας όμως, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα από άποψης προγνωστικών. Η αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ, του αδιαφιλονίκητου «βασιλιά» των πράσινων courts, έχρισε άμεσα διάδοχο το Νόβακ Τζόκοβιτς. Και εδώ είναι που τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Νόβακ δείχνει πως για πρώτη φορά το σώμα του δεν αντέχει τη συνεχή πίεση του Tour. Παραμένει φυσικά ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη. Και βασικός υποψήφιος για τη θέση του GOAT. Θα αντέξει όμως να παίξει στο 100% σε όλα τα μεγάλα τουρνουά του επομένου τριμήνου; Ο Σέρβος έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι αλλά φέτος, για πρώτη φορά μετά από περίπου 20 χρόνια, θα ποντάραμε πως κάποιο από τα Grand Slams του καλοκαιριού δεν θα τον έχει σα φαβορί. Το ερώτημα είναι, αν όχι αυτός, τότε ποιος; Στο χώμα είναι σχετικά εύκολο να γίνουν προβλέψεις. Καθώς οι προαναφερόμενοι έχουν αποδείξει πόσο καλοί είναι στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Τι γίνεται όμως στο χόρτο του Wimbledon; Εκεί πραγματικά δυσκολευόμαστε να βρούμε προγνωστικό. Για μας ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ φαίνεται να είναι η καλύτερη εναλλακτική. Η λίστα των φιναλίστ από τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει ακριβώς το πρόβλημα που έχει κάθε φίλος του στοιχήματος για να μαντέψει νικητή και φιναλίστ. Κύργιος, Μπερετίνι, Φέντερερ, Κέβιν Άντερσον, Τσίλιτς, Ράονιτς κ.λ.π είναι παίκτες που δύσκολα πρωταγωνιστούν σε άλλη επιφάνεια. Άρα η δουλεία του tipster περιορίζεται στο να βρει ποια θα είναι η μεγάλη φετινή έκπληξη…..

Από την άλλη μεριά, για το WTA, το τουρ των γυναικών, οι προβλέψεις δεν είναι τόσο εύκολες. Οι Σβιάτεκ και Ζαμπαλένκα είναι τόσο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες τενίστριες, που δύσκολα θα διακρίναμε και θα προτείναμε άλλο φαβορί για τα τουρνουά του καλοκαιριού. Ανησυχητικό σίγουρα πως η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορεί να κρατήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει στους θαυμαστές της στην αρχή της σεζόν. Όταν μίλησε δηλαδή περί χρονιάς υπέρβασης και πολλών τίτλων. Τα ταμπλό των γυναικών ήταν όμως πάντοτε πιο ασταθή από αυτά των ανδρών. Ειδικά μετά την αποχώρηση της Σερένα Γουίλιαμς, που για δεκαετίες χάριζε μια σταθερά στους φίλους του στοιχήματος. Αν μη τι άλλω το τένις είναι το πιο δυναμικό σπορ για όσους θέλουν να συνδυάσουν την παρακολούθησή του με στοιχηματισμό. Και το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό των τελευταίων ετών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *