ΚΑΝΑΠΕΣ-TVΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Διαμορφώστε την απόλυτη minimalist γκαρνταρόμπα!

Διαμορφώστε την απόλυτη minimalist γκαρνταρόμπα!

Κόντρα στις σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες που ισχυρίζονται ότι ο μόνος τρόπος για να είμαστε in fashion είναι να αγοράζουμε συνεχώς καινούργια ρούχα, η διαμόρφωση μιας minimalist γκαρνταρόμπας έρχεται για να σας αποδείξει ότι μπορείτε να απλοποιήσετε την ντουλάπα σας, να ντύνεστε υπέροχα, να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα και να συμβάλετε στην sustainable ζωή με μερικά απλά βήματα. Αν σας κάναμε ήδη να αναρωτιέστε πως, παρακάτω θα βρείτε χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ριζικά την γκαρνταρόμπα σας. 

Ξεκινήστε με το ξεσκαρτάρισμα 

Μια καλή εκκαθάριση της ντουλάπας σας είναι σίγουρα το πρώτο βήμα ώστε να μπορέσετε στην συνέχεια να την ανανεώσετε. Ξεχωρίστε τα ρούχα που σας βολεύουν και φοράτε σε καθημερινή βάση από εκείνα που δεν σας κάνουν ή δεν ταιριάζουν πλέον με το στυλ σας και φροντίστε να ξεφορτωθείτε τα τελευταία. Φυσικά δεν χρειάζεται να τα πετάξετε, μπορείτε να τα δωρίσετε σε φίλους και συγγενείς ή να τα προσφέρετε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλετε στην ανακύκλωση της μόδας και θα εξοικονομήσετε τον απαραίτητο χώρο στην ντουλάπα σας! 

Ανακαλύψτε το στυλ σας 

Μια minimalist γκαρνταρόμπα συνεπάγεται ότι τα ρούχα σας θα είναι συγκεκριμένα και πρέπει να υποδηλώνουν το προσωπικό σας στυλ. Αφήστε τις εποχιακές τάσεις και σκεφτείτε ένα στυλ που είναι μοναδικό για εσάς. Μια αυθεντική, διαχρονική γκαρνταρόμπα θα αντανακλά την προσωπικότητά σας και θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ο εαυτός σας. Αν αγαπάτε το chic στυλ ντυσίματος φροντίστε να επενδύετε περισσότερο σε διαχρονικά γυναικεία πουκάμισα και ποιοτικά υφασμάτινα παντελόνια, ενώ αν προτιμάτε την άνεση στο ντύσιμό σας θα σας προτείναμε φόρμες, ζεστές ζακέτες γυναικείες πλεκτές και κλασικά sneakers τα οποία βρίσκονται πάντα στην μόδα. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το στυλ που σας εκφράζει αναζητήστε fashion εικόνες στο διαδίκτυο και μην διστάσετε να εμπνευστείτε!

Αγκαλιάστε το mix & match 

Έχοντας περιορίσει σημαντικά τα κομμάτια που αποτελούν την fashion συλλογή σας οι συνδυασμοί είναι απαραίτητοι ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα διαφορετικές εικόνες. Επιλέξτε τα ρούχα της minimalist γκαρνταρόμπας σας να κινούνται σε ουδέτερους τόνους, όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, μπεζ και γήινες ή παλ αποχρώσεις ώστε να σας διευκολύνουν στο mix & match. Αν πάλι αγαπάτε τα έντονα χρώματα και σας φτιάχνουν την διάθεση δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποχωριστείτε. Μπορείτε απλώς να τα συνδυάσετε με μονόχρωμα κομμάτια ή ρούχα με κάποιο pattern. Για παράδειγμα τα ασπρόμαυρα ριγέ πουκάμισα δείχνουν υπέροχα με πολύχρωμα παντελόνια. Μην φοβάστε να παίξετε με τους συνδυασμούς το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *