Επικαιρότητα

Ένας ληστής νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς στο Π. Φάληρο

listeia-palliniΑνταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο ληστών τραπεζών και αστυνομικών της Ασφάλειας οι οποίοι τους είχαν εντοπίσει και θέσει υπό παρακολούθηση, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν της έξι το πρωί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με απολογισμό έναν κακοποιό νεκρό. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 6:50 στην συμβολή των οδών Ελλήνων Ηρώων και Βεΐκου, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν εντοπίσει και θέσει υπό παρακολούθηση μοτοσικλέτα ληστών που χτυπούσαν σουπερμάρκετ, είδαν τους δύο κακοποιούς που την χρησιμοποιούσαν να την πλησιάζουν και τους κάλεσαν να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι δράστες, όμως, έβγαλαν πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο ένας από τους κακοποιούς να τραυματιστεί και να πέσει αιμόφυρτος, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για την σύλληψη του δεύτερου ληστή.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο νεαρούς αλβανούς, οι οποίοι το τελευταίο διάστ6ημα έχουν διαπράξει σωρεία ληστειών.

Να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών μετά από τη ληστεία που είχαν διαπράξει σε βάρος σουπερμάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου την 28 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *